15.8.2021

Meille tulee huvimaja ♥ Tavarakartano

*Yhteistyössä Tavarakartanon kanssa* ♥ Ihanaa elokuu hellii vielä kesäisillä säillä mikä on tosi ihanaa, kesää on siis vielä jäljellä. Olen täällä blogissa esitellyt paljon meidän puutarhan tunnelmia ja näin kesäaikaan sitä jotekin aivan innostuu... no tietysti  kasvattamaan erilaisia kasveja ja kukkia mutta myös sisustamaan puutarhaa. Meidän pihalle tuleekin nyt uusi kaunis huvimaja, joka löytyi Tavarakartanon verkkokaupan valikoimasta. Kurkkaa verkkokauppaan tästä: www.tavarakartano.fi. Tämä ihanuus pääsee nyt paketista ulos eli kyseessä on unboxaus. Esittelen tässä elokuun aikana tämän huvimajan kokoamisprosessia ja sitten vielä myös, mihin ja miten tämä ihanuus meidän puutarhassa pääsee komistamaan ympäristöään. 


Mutta nyt siis paketin ja huvimajan unboxauksen pariin. ♥ Paketti auki ja paketissa on siististi lajiteltuina huvimajan osat. Osat ovat maalattua terästä ja erityisen tukevaa tekoa ovat kyllä, se tuli huomattua näitä osia tutkiessani.


Huvimaja on useassa osassa ja laatikollakin oli painoa sen verran, että itse en saanut sitä kunnolla siirrettyä, joten mieheni nappasi laatikon olalleen ja vei sen nurmikolle tarkempaa tarkastelua varten.

Tämä ihana huvimaja löytyi Tavarakartanon verkkokaupasta ja voi että sitä mahtavaa valikoimaa mikä tuolla Tavarakartanolla on. Tavarakartanon valikoima on todella laaja ja verkkokaupasta löytyy mm. erilaisia elektroniikkaan, työkaluihin, ajoneuvoihin ja osiin liittyviä tuotteita mutta myös mm. huonekaluja, eläin- ja lemmikkituotteita ja myös näitä upeita puutarhaan liittyviä tuotteita, kuten tämä huvimaja, joka pääsee nyt blogissani esiteltäväksi. Minusta on ihana aina selailla valikoimia ja kiva, kun samalta sivustolta löytyy jokaiselle jotakin. Jännä kuitenkin, että vaikka valikoimaa on, niin sieltä se oman tyylinen ja mieleinen tuote vaan aina löytyy monen tuotteen joukosta.


En vielä paljasta tämän huvimajan ulkonäköä mutta kokoa tällä on leveydeltään ja pituudeltaan  3 metriä ja korkeutta 2,94 metriä. Runko on tumma ja huvimajan katoskangas on kermansävyinen. Aloitan yleensä tuotteen tarkastelun ennen kasaamista siten, että puran osat näkyville. Näin kesäaikaan on hyvä käyttää ulkotiloja hyväksi ja meillä sattuu tätä nurmialaa olemaan, joten nurmikko käyttöön. :-) 


Tässä osat levitettynä ja nämä levittämällä pääsen myös samalla vähän jyvälle, että mitä osia on olemassa. Asettelin osat vieläpä järjestykseen ja ohjevihkosta tarkistin vielä varulta, että pakkauksessa oli kaikki osat tallella ja olihan siinä... ihanaa. Tässä vaiheessa muuten sormet jo syyhysi ja odotin vain, että pääsen kokoamishommiin. Olen tässä vuosien aikana koonnut meidän kotiin vaikka mitä ihan huonekaluista lähtien, en tiedä mikä siinä on mutta tykkään kokoamishommista ja olen meidän kodissa se "virallinen" kokoaja, hih.Osia on paljon erilaisia ja tuo musta pussukka pitää sisällään kaikki pienemmät osat, kuten ruuvit,  mutterit ja työkalut, kuten kuusiokoloavaimen ja kiintoavaimen. Muuta ei oikeastaan kokoamiseen tarvittukaan, pärjäsin hyvin noilla mukana tulleilla työkaluilla. Kuvassa ylhäällä on myös huvimajan katon keskiosa (tuo missä sakarat) sekä sen alla neljä mustaa nuppia, jotka ovat koristeina sivutolppien päissä mutta jotka myös pitävät huvimajan katoskangasta paikoillaan. Mustan pussukan vieressä on jalkojen alaosat.


Tässä vielä tarkempaa kuvaa pussin sisällöstä. Ruuveja ja muttereita ja osia tuntuu olevan paljon mutta tästä se lähtee... ihanaa! 


Tässä vielä kuvaa kiinnikkeistä, joilla huvimajan jalat saa sitten lopuksi tiukasti ja tukevasti kiinni maahan. Tässäpä tänä unboxaus. Seuraavassa postauksessa päästäänkin sitten jo kokoamishommiin ja näet, millainen ihanuus tuolta Tavarakartanon verkkokaupasta muutti meidän pihamaalle! Ihanaa elokuuta ja palaillaan pian! ♥


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti