25.1.2022

Julisteiden lumoissa by Poster Store ♥ Alennuskoodi


*Yhteistyössä: Poster Store kanssa* ♥ Huomaa taas, että kevät on tulossa. Olen nimittäin sisustellut kotiamme ja järjestellyt ja siivoillut. Tykkään tosi paljon, kun koti on viihtyisä ja siisti. En kuitenkaan ota siitä stressiä, välillä voi se elämäkin näkyä, ei siinä mitään. Tilasin kotiimme uusia julisteita ja kehyksiä Poster Storesta ja tässä esittelyä näistä ihanuuksista! Postauksen loppupuolelta löydät muuten myös alennuskoodin, jonka voit käyttää Poster Storen verkkokaupassa. ♥


Poster Store on oikea tyylikkäiden ja edullisten julisteiden ja kehyksien aarreaitta ja tuo laaja valikoima lisäksi päivittyy joka viikko uusilla julisteilla. ♥ Verkkokaupassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja ei muuten olekaan pelkkä verkkokauppa, vaan sieltä saa lisäksi paljon inspiraatiota ja upeita ideoita siitä, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen.


Tällainen tauluseinä muodostui meille Poster Storen valikoimasta, mielestäni niin seesteinen ja kaunis yhdistelmä. Kun shoppailin tuolla Poster Storen verkkokaupassa, niin tuo sivusto antoi samalla ehdotuksia samantyylisistä ja yhteensopivista julisteista, jolloin oman setin valitseminen oli jännää ja myös helppoa. Verkkokaupassa pääsee tutustumaan myös inspiraatiosivuun, josta löytyy erilaisia variaatioita tauluseinän kokoamiseksi ja saa inspiraatiota seinätaiteeseen. 



Julisteilla on kiva sisustaa ja tässä oman tauluseinämme julisteet. Julisteita voi tilata eri kokoisina ja halusin julisteseinälle yhden ison julisteen kehyksineen. Tämä Golden Moon Phases juliste on kooltaan 50 x 70 cm. Ihanasti nuo kuun eri vaiheet kuvattuna ja itseäni sykäytti tuo sävymaailma ja graafisuus.



Kaksi pienempää julistetta sijoitin ison julisteen molemmin puolin. Pähkäilin kyllä vähän aikaa, kuinka nämä laitan ja mietin vaihtoehtoja ja päädyin lopulta tällaiseen asetteluun. Tämä on jotenkin kivan tasapainoinenkin. 



Tämä juliste on Zodiac Sign Map ja koko on 30 x 40 cm. Kaunis tähtikartta. 


Tässä Magic Hand No2 -julisteessa on keskellä aurinko ja siinä ympärillä kiertää kuu. Jännä, että tuli valittua kaikki tällä samalla teemalla... tykkään näistä tosi paljon. 


Tykkään vaihdella ja kokeilla sisustuksessa erilaisia sävymaailmoja. Minulla on jo vähän aikaa ollut meneillään sellainen "luonnonmateriaalikausi" ja nyt tähän kivan lisän antavat nämä uudet kehykset, jotka tilasin julisteille. Nämä ovat oikeaa puuta ja tammea. Minusta tuo tammen sävy on todella kaunis ja tykkään tuosta elävästä pinnasta, jossa puun syyt näkyvät kauniisti.


Tammikehysten syvyys on 22 mm ja reunan leveys on 12 mm. 


Tässä kuvaa kehyksen taustasta. Kehys avataan se taustapuolelta ja kuvassa näkyy yksi paikallaan pyörivä metallipidike, jolla tausta ikään kuin ankkuroidaan sille tehtyyn uraan tuossa kehyksessä.


Tässä kuvassa näkyy tuo taustan kiinnitys uraan. Tämä on erittäin kätevää ja saa helposti julisteen kehyksiin. Kehykset ovat todella jämäkkää tekoa, mikä tekee kehyksistä varmasti myös pitkäikäiset ja laadun tuntee hyppysissään. Tykkään! ♥


Kehyksen taustaa. Yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä ja puun tuntuma on miellyttävän sileä.


Kehyksen lasi on ohutta, kevyttä ja kestävää akryylia. Tuo akryyli on todella kirkasta ja aivan kuin lasia. Akryyli on suojattu molemmilta puolilta suojakalvolla joka kannattaa muistaa poistaa ennen käyttöä, se lähtee helposti vetämällä kalvot irti akryylin pinnasta. :-) 


Poster Storen julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä.  Julisteet painetaan ympäristöystävälliselle paperille ja ne lähetetään varastolle Tukholmassa ja siitä sitten eteenpäin asiakkaille.  Julisteet ovatkin tuntumaltaan laadukkaita ja mielestäni ne ovat myös trendikkäitä ja kauniita. Tuo ympäristön huomioon ottaminen niin tuotanto- kuin toimitusprosesseissa on todella hyvä asia ja niin tätä päivää.  


Ja näin, nyt on juliste kehyksissä ja sitten seinälle roikkumaan. Kuvassa näkyy nuo kaksi ripustinta, joten kehyksen voi asettaa niin pysty- kuin vaakasuoraan, tarpeen mukaan. ♥


Ja sitten se ihana alennuskoodi, jonka sain jaettavaksi teille ja tähän kannattaa kyllä tarttua! Koodilla LASITUPA45 saat 45 % (!) alennusta kaikista julisteista (paitsi selection). Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Aivan huikea juttu ja käy kurkkaamassa tuota upeaa julistevalikoimaa Poster Storen verkkokaupasta. Alennuskoodi on voimassa 25.1.2022 - 31.1.2022.


t: Kati

1 kommentti:

  1. Kauniita tauluja ja tuo tähtikartta olisi sellainen, minkä voisin itselle myös ostaa seinälle. Toki muitakin.

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!