16.4.2024

Farkkutakki & koodi verkkokauppaan ♥

 
Yhteistyössä: Dress like Marie ♥ Kevät etenee tällä hetkellä hurjaa vauhtia, vaikka lunta onkin täällä Kuopion korkeuksilla vielä runsaasti. Kevät alkaa usein näkymään myös vaatekaapissa ja vaatehankinnoissa ja nyt esittelyyn pääsee tämä ihastuttava farkkutakki. Ota käyttöösi myös koodi, jonka löydät tuolta postauksen loppupuolelta. Koodilla saat ilmaiset toimituskulut Dress like Marielta.
 

Kotimaisen Dress like Marien valikoima koostuu erilaisista vaatteista, asusteista ja koruista. Vaatteet ovat mukavan monikäyttöisiä ja kokovaihtoehtoja on paljon. Dress like Marie tarjoaa myös vinkkejä ja henkilökohtaista apua stailaukseen, mikä on ihan mahtava palvelu. Verkkokauppa on aina auki. Kurkkaa värikkääseen valikoimaan vaikka tästä. Kuvassa farkkutakki "Marie".
 


"Marie" on lyhytmallinen farkkutakki ja kangas on joustavaa. Tässä kuvassa näkyy, kuinka takin takaosa on hiukan lyhempi kuin etuosa. "Marie" farkkutakkia on saatavilla koossa M-4XL ja koska kangas on lisäksi joustavaa, sopii takki moneen muotoon. Takin hihoissa on kivana yksityiskohtana joustavaa resorikangasta.

 
Farkkutakki on käytössä hyvä, kun se sopii niin moneen tyyliin, arkeen ja juhlaankin. Sen voi myös helposti yhdistää erilaisiin alaosiin, housuihin ja hameisiin.


"Marie" -farkkutakissa on useita vetoketjuja, avattavia neppareita ja kivoja leikkauksia. Itse tykkään tällaisista yksityiskohdista ja kiva lisä on myös tuo sivutasku. Ota tästä käyttöösi koodi Dress like Marien verkkokauppaan! Koodilla LASITUPA saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi. Koodi on voimassa 31.5.2024 saakka! Ihanaa kevään aikaa sinulle ja palaillaan taas pian!

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!