27.9.2024

Pyyhkeet omalla nimellä kirjailtuna & Yllätys

 
Yhteistyössä: Nimipyyhe.com ♥ Luonto on tällä hetkellä niin kaunis ja täynnä syksyn värejä. Kesä on siis jälleen takana, mutta on tässä loppuvuodessa monia ihania juttuja ja juhliakin, kuten esimerkiksi tuloillaan olevat isänpäivä ja joulu. Nyt esittelyyn pääsevät nämä kauniit, nimikoidut pyyhkeet. Ja vink, vink, tällaiset nimikoidut tuotteet ovat aivan mahtava lahjaidea! Postauksen loppupuolelta voit napata itsellesi myös koodin, jolla voi saada ihanan yllätyksen!

 
Nämä ihanat pyyhkeet löytyivät kotimaisen Nimipyyhe.comin verkkokaupasta. ♥ Valikoimasta löytyy mm. erilaisia ompelu- ja käsityötarvikkeita, vaatteita sekä myös tällaisia nimipyyheliinoja, joita voi tilata haluamallaan tekstillä nimikoituna. Pyyhkeeseen voi saada myös kirjaillun kuvan ja erilaisia kuvamalleja onkin valittavissa rutkasti. Nimipyyhe.comilla on muuten myös kivijalkamyymälä ja se sijaitsee Padasjoella.
 
 
Kuvassa vaniljan sävyinen käsipyyhe, punaisella tekstillä "Kati". Nimikointi on mielestäni kaunis ja se luo kauniin ja viimeistellyn ilmeen tuotteelle. Oman tyylisen kirjailun voi valita monesta eri fontista ja värivaihtoehtojakin on monia. Minusta on todella kiva, että tuotteen voi tuunata näin juuri omanlaisekseen, toiveidensa mukaiseksi.
 
 
Pyyhkeet ovat laadukasta 100 % luomupuuvillaa. Kylpypyyhe on kooltaan 80 x 160 cm ja käsipyyhe 50 x 70 cm. Kirjaillut Nimipyyheliinat pakataan kauniisti sellofaaniin, jolloin kokonaisuus on myös valmis annettavaksi vaikka lahjaksi.

 
Siinäpä nämä nimikoidut ihanuudet kylpyhuoneen naulakossa. Värit käyvät tosi kivasti yhteen, kun ne toistuvat nimikoinnissa käytettyjen lankojen sävyissä. Ja sitten se ihana yllätys... tykkään yllätyksistä ja on aivan mahtava jakaa teille tämä koodi: "Kati-2024". Koodilla saat pienen yllätyksen tilauksesi mukaan, kun tilaat Nimipyyhe.comin verkkokaupasta! Koodi on voimassa 31.10.2024 asti. Kurkkaa siis ihanaa valikoimaa ja bongaa vaikka kivoja lahjaideoita osoitteesta www.nimipyyhe.com. Oikein ihanaa syksyn aikaa sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!