6.3.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Saltlife


Kuvassa setti mitä ihanimpia luonnonmukaisesti valmistettuja deodorantteja, joihin olen nyt aivan täysin ihastunut. Ja tuo tuoksumaailma näissä on aivan omaa luokkaansa, oma hajuaistini kun on melkoisen mieltynyt tällaisiin lunnollisiin tuoksuihin. Ja tuo erikoinen magnesiumöljykin pääsi muuten testiin, siitä vielä lisää tuolla myöhemmin! Ps. nyt päivitettiin sitten myös tuota blogin CosmeticCorner Top 10 -listaa, kurkkaahan, mille sijalle nämä ihanuudet pääsivätkään! I´m in love!


Salt of the Earth -deodoranteissa vaikuttavana aineena on mineraalisuola, mikä onkin yllättävän tehokas poistamaan bakteereita, juuri niitä, jotka aiheuttavat sen ikävän hien hajun. Salt of the Earthin tuoteperhe on tunnettu tuosta ekologisuudestaan ja deodoranttisarja on voittanut lukuisia palkintoja, mm. Briteissä parhaan deodorantin palkinnon kahteen eri otteeseen.


Itse arvostan myös tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä ja siitä kiitokset Saltlifelle! Deodoranttien valmistaja Crystal Spring edustaa nimittäin tiukkaa eläinkokeiden vastaista linjaa. ♥ 


Kyllä, mansikka siinä on ja voi kun olisi nyt sellainen tuoksua välittävä näyttö, niin voisitte tuoksutella tämän ihanan tuoksun. Tämä Salt of the Earth Sweet Strawberry -suihkedeodorantti nimittäin tuoksuu niin ihanan mansikan ja vähän karamellinkin sekoitukselta, mutta ei ole kuitenkaan mitenkään liian makean tuoksuinen. 


Tuoksumaailma on ehkä siksikin niin miellyttävä, kun tuoksun lähteinä on luonnonöljyjä ja kasviuutteita. Nämä Salt of the Earth -tuotteet kun ovat kaikki valmistettu 100 % luonnonmukaisista ainesosista. ♥


Näistä deodoranteista löytyy sitten muuten tämä täysin tuoksutonkin vaihtoehto. 100 ml kokoinen Salt of the Earth Natural Spray sisältää puhdistettua vettä, mineraalisuoloja, Aloe Veraa ja kuusamauutetta mutta siis täysin tuoksuton vaikka edellämainittuja sprayssa onkin. Aloe Veralla onkin hyviä ominaisuuksia. Se pehmentää ja samalla kosteuttaa ihoa ja sillä on myös tulehduksia ehkäisevä vaikutus.


Siinäpä kuvassa tämän ihanan tuoteperheen tärkein lista. 100 % luonnonmukaisia ainesosia ja näitä ei ole testattu eläimillä. Myös tuo pitkäkestoisuus on hyvä ominaisuus, sen allekirjoitan itsekin näitä ihanuuksia testaillessani. Ja käyvät vegaaneillekin... tykkään. ♥Salt of the Earth -tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa. ♥


Laventelin ja vaniljan tuoksuja yhdistävä Salt of the Earth Pure Aura Lavender & Vanilla on uutettu yhteensä 15:tä erilaisesta kasviuutteesta ja -öljystä. Miedon tuoksuinen ja ehkä hiukan enemmän tuoksuu tuo laventeli kuin vanilja, mutta erityisen mieto ja miellyttävä tuoksu kaiken kaikkiaan.


Deodorantti tällaisena spraynä käytettynä on kätevä, suihke leviää mukavan ohuelti iholle.Salt of the Earth Pure Aura Melon & Cucumber. Tässä tuoksumaailmassa kiehtoo tuo melonin raikkaus. Salt of the Earth -deodorantti spray suihkutetaan n. 10 cm:n etäisyydeltä kainaloihin, jolloin suihke leviää tasaisesti iholle. Muuten, näitä deodorantteja voi halutessaan käyttää myös jalkapohjiin. 


Saltlifen Magnesiumöljyä pääsin testaamaan nyt ensimmäistä kertaa. Suoraan iholle suihkutettuna, magnesium imeytyy ihon läpi ja täydentää siten nopestikin kehon magnesiumtasoa. Kyseessä on 100 % luonnontuote. Magnesiumöljyllä onkin yllättävän paljon ominaisuuksia, jotka auttavat mm. lihaskramppeihin, erilaisiin kiputiloihin, migreeniin, stressiin sekä myös iho-ongelmiin. ♥ Magnesiumöljy soveltuu siten todella hyvin urheilijoden käyttöön ja myös hierontaan.


Nämä ihanuudet löytyvät Saltlifen verkkokaupasta, osoitteesta www.saltlife.fi ja siellä on paljon erilaisia tuotteita mm. hyvinvointiin sekä kauneudenhoitoon ja löytyypä valikoimista muuten myös erilaisia suolatuotteita ruoanlaittoonkin. Miltäpä kuulostaa vaikkapa tryffelisuola tai nokkoskristallisuola! :-) 

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti