3.3.2019

Lumilinkoilua ♥ Preeco


Lunta tuli eilen varmaan kymmenisen senttimetriä ja oli kyllä melkoinen lumimyräkkä. No, meidän lumilinko pääsi nyt sitten jälleen näyttämään kyntensä ja mukavasti tämän talven lumet ollaankin tällä saatu aurattua meidän pihan kulkuväyliltä. Kuvassa tuo Preecon lumilinko työssään. :-)


Tässä muutama talvinen tunnelmakuva. Kissan tassun jälkiä lumessa. Kukahan meidän kolmesta kollista on nuo jäljet lumeen jättänyt, Pena, Vili vai Topi.


Kuva kotimme nurkalta. Talvinen metsä on kaunista ja kaikki vielä "unessa"... kohta ei näytäkään näin uneliaalta ja hiljaiselta, kun kevät ja kesä saapuu.Lunta on tullut tänä talvena todella paljon ja olisi ollut kyllä melkoinen urakka luoda lumet kolalla, kuten aiempina talvina teimme. Meillä näitä kulkuväyliä ja polkuja on niin paljon ja sitten lisäksi vielä autolle pitää aurata myös lumeton pätkä, joten tämä lumilinko on ollut kyllä ihan mahtava apu.


Siinä linko edestäpäin kuvattuna. Etuosan pyörivät heittopyörät kuljettavat irtolumen taakse ja siitä lumi kulkeutuu heittoputkeen, josta lumi sitten kulkeutuu sivulle, jopa 15 metrin päähän. Tuo ominaisuus, että lumi kulkeutuu kauas tasaisena mattona pois kulkuväylien luota, on ihan mahtavaa. En ollut sitä ajatellut, ennen kuin sitten huomasin, kuinka mukavan näköinenkin meidän pihamaa on ilman niitä käsikolalla luotuja korkeita lumivalleja kulkuväylien reunoilla. Lumet varmasti nyt sitten tuon ansiosta sulavatkin tasaisemmin, eikä jää sellaisia hitaasti sulavia lumikasoja sitten sinne tänne.


Aurausjälkiä. Lumen alla on ehtaa jäätä, kun kelit ovat välillä olleet plussan puolella ja taas ilma pakkasella.


Mieheni on ollut myös todella tyytyväinen linkoon ja mainittakoon, että Preecon lumilinko toimi muuten erittäin hyvin myös märän luoskalumen kanssa. Sitä vähän jännitettiin, mutta ei ollut mitään ongelmia. We like it! ♥Ihanaa kevättalven aikaa ja nyt ulos nauttimaan tuosta ihmeellisestä luonnonilmiöstä... eli valosta... se on näköjään tullut taas takaisin. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Preeco ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti