13.3.2019

Sisustus ♥ Veico ♥ Alekoodi


Sisustuskärpänen on näköjään taas puraissut...kuten varsinkin aina näin keväisin saan huomata. Kodin väritys muuttuu vaaleampiin sävyihin ja se näkyy mm. tekstiileissä ja siellä täällä erilaisissa yksityiskohdissa. Tykkään laittaa kotiin esimerkiksi tällaisia pieniä asetelmia ja nyt yhteen sellaiseen pääsivät lasinen viivahiottu maljakko, kilpipiilean lehti sekä Veicon ihana puinen pannunalunen. ♥


Nämä Veicon puiset pannunalunen sekä naulakko ovat suomalaista designia ja valmistettu käsityönä Keski-Suomessa. Veico on saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun sekä Design From Finland -merkin. Nämä tuotteet ottivat heti silmääni Veicon verkkokauppaa selaillessani.


Kuvassa kiva setti. Naulakko vielä odottelee seinälle pääsyään. Tuo Veicon Koivu -pannunalunen on mielestäni niin kaunis ja monikäyttöinen ihan sisustuksessakin käytettäväksi. Pannunalunen on reilun sentin paksuista kokopuuta ja pituutta alusella on vähän vajaat 23 cm. Eikä tätä välttämättä pannunalusena tarvitse käyttää. Koristeeksihan tämä käy myös oikein hyvin.


Koivu -pannunalusen reuna on tumma ja se luo kivan kontrastin tähän tuotteeseen ja sen ilmeeseen.


Kilpipiilea on mielestäni kaunis viherkasvi, jota kutsutaan joskus myös kiinanrahapuuksi. Kyseessä on todella helppohoitoinen ja nopeasti varsinkin versoista lisääntyvä, klassinen viherkasvi. Meille kilpipiilea päätyi aluksi ns. minikasvina, mutta on niin nopeasti rehevöityvä, että olen sitä jakanut jo useampaan otteeseen muutamaan eri ruukkuun.Veicon runonaulakkoja on erilaisia ja meille valikoitui tämän tekstin omaava sellainen; "Kun antaa aikaa hetkelle, avaa oven onnelle". ♥ Ihana teksti.


Runonaulakoita on kahta eri kokoa ja tämä on pienempi niistä. Pituutta naulakolla on 25 cm ja metallisia nuppeja tässä mallissa on kaksi kappaletta. Teksti on kaiverrettu puun pintaan, joka tekee pintaan kivan kolmiulotteisuuden.


Naulakko on valmistettu koivusta, joka on pintakäsitelty kuultovalkean sävyiseksi. Kuvassa naulakon tausta, josta näkee hyvin reunojen kiinnitykseen tarkoitetut reiät ja hiotun puun kuvion. Tuo kuultomaalaus on mielestäni kiva vaihtoehto pintakäsittelylle, koska nuo kauniit puun syyt jäävät silloin näkyviin.


♥ ALEKOODI! ♥

Veico tarjoaa teille blogini lukijoille
oman alekoodin, jolla...


...saat kaikista Veicon verkkokaupan
tuotteista -15 % alennuksen
huhtikuun loppuun saakka!


Syötä kassalla koodi:
LASITUVANIhanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti