19.9.2019

Bette Box ♥ syyskuu


Syyskuu ja mitä kuukausi onkaan tähän mennessä tuonut tullessaan...! No ainakin sienisato on kasvanut pikku hiljaa, rouskuja on saatu saaliiksi ja muutama herkkutattikin siinä sivussa löytyi melkein vahingossa. Rouskuista olen tehnyt suolasieniä ja tatit syötiin ihan sellaisenaan voissa paistettuna. Niin... ja tulihan se syyskuun Bette Boxikin postiin... ihanaa ja huh, mikä Boxi tämä onkaan! ♥


Näissä kuukausittaisissa ylläribokseissa pidän etenkin siitä, että olo on kuin jouluna, kun boksin pääsee avaamaan. Ikinä ei tiedä, mitä sieltä sisältä paljastuu mutta aina on ollut yhtä jännittävä fiilis hypistellä itselleenkin aivan uusia tuotteita - ja tällä kertaa sisältö olikin todella yllättävä.


Siinäpä Bette Boxi vielä avaamista vailla... nyt jännittää! :-) 


...ja Bette Boxin syyskuun sisältö kauniisti aseteltuna, olkaa hyvä! Ylärivistä vasemmalta Kenzo World Power -tuoksunäyte, BIO2YOU All-in-one öljy, vihreässä tuubissa Vichy Normaderm Phytosolution Cleanser, syötävää: Eat Natural Fruit & Nut Bar, Dermosil Rise and Shine Mascara, Chai -teenäyte ja alla Formula 10.0.6 Down To The Pore -mustapääliuska, ja hyppy vasempaan ja siellä Jordan Stay Fresh -hammastahna ja sen alla Lumene Blur meikkivoide ja keskellä pyöreässä purnukassa Ziaja Jasmine päivävoide.


Tässäpä terveellinen välipala! Täynnä pähkinöitä ja protskua! 


Ziaja Jasmine päivävoide on itselleni ihan uusi tuttavuus. Voide tuntuu ihanan silkkimäiseltä ja levittyy hyvin eli saa sopivasti ohuen pinnan.


Olen käyttänyt erilaisia öljyjä jo vuosia, siitä saakka kun ostin ensimmäisen sellaisen marketista... olisikohan se ollut Bio Oil ja ihastuin saman tien. Öljy imeytyy iholle nopeasti ja tämä öljy sopii vielä ihon lisäksi hiuksille (ps. Curly Girl...) ja vartalollekin. Varsinkin talviaikaan ja kuivalle iholle tällainen öljy on aivan ihana, kokeilehan joskus!Vichyn puhdistusgeeli, Vichy Normaderm Phytosolution Cleanser. Mielenkiintoinen kirkas geeli, joka soveltuu varsinkin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.


Tässä on syyskuun Bette Boxin mielestäni paras tuote: Lumenen Blur Pitkäkestoinen meikkivoide. Hajusteeton ja puolimatta koostumus. Jännän tästä meikkivoiteesta tekee sen blur-teknologia, se nimittäin häivyttää optisesti juonteita ja ihon epätasaisuuksia. ♥Musta ripsari kuuluu kyllä omaan vakiomeikkipussukkavalikoimaani! Hui, mikä yhdyssana... mutta siis musta Dermosilin Rise and Shine Mascara on hajustamaton. Levitin tätä ripsiini ja tuo harjas erottelee muuten ripset todella hyvin, tykkään itse melko runsaasta ripsarimäärästä ripsissä, joten pari kerrosta tätä niin avot!

♥ Ihanaa syksyn aikaa sinulle! ♥


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!