27.9.2019

Katin kirjanurkka - Kapen parhaat

Kari Aihinen: Kapen parhaat, Tammi 2019, 160 s.

Keskustelin tässä vähän aikaa sitten ruokaohjeista ja siitä, kuinka noita ruokaohjeita sitten etsitään ja käytetään. Juu, some on tuttu myös tässä asiassa mutta mielestäni edelleen se paras tapa fiilistellä ruokaohjeiden parissa on ihan oikea kirja - ei sähköinenkään vaan ihan painettu tapaus. Nyt esittelyyn pääsee kirjahyllyni uusin tulokas, Tammen kustantama Kapen parhaat.Kapen parhaat vie lukijansa Kari Aihisen makumaailmaan. Kirja on kovakantinen ja täynnä upeita reseptejä. Tässä kuvassa reseptien ensimmäinen sivu.


Kari Aihinen on arvostettu kokki ja keittiömestari.


...ja reseptit vaan jatkuvat! Kirja on mukavasti jaoteltu osioihin. Ensin aloitellaan leivällä, kastikkeilla ja salaateilla, sitten sukelletaan kasvisruokien maailmaan josta hyppy kalan ja lihan kautta makeaan.


Ruokaohjekirjojen kuvat ovat vaan niin tärkeitä ja Kapen parhaat -kirjan kuvitus on aivan u-p-e-a ja jotenkin jopa maaginen. Ruokakuvien takaa löytyy palkittu valokuvaaja Sami Repo.


Haukikebab, suolapähkinädippi ja kiivisalsa. Mielenkiintoista, eikö... nam!


Ja tässä makea herkku, jonka aion tämän kirjan sivuilta nyt ensimmäisenä valmistaa. Passion- mangobritatorttu. Voiko olla kauniimpaa annosta ja jo kuvan avulla voi lähes maistaa kaikki tuon annoksen makusävyt. Ihanaa syksyä ja eikun kokkaamaan! 


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti