2.2.2020

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora Spring Makeup 2020


Ihanaa... ollaan jo voiton puolella siinä, että kesäaika lähestyy ja valon määrä kasvaa pikku hiljaa. Olen fiilistellyt kevätjuttujen kanssa ja esimerkiksi suunnitellut, mitä puutarhajuttuja sitä tulevana kesänä tekisikään... no niistä kerron erillisessä postauksessa myöhemmin. Nyt täällä blogin CosmeticCornerissa esittelyyn pääsee upea kuvassa komeileva kevätmeikkikokoelma by IsaDora!


IsaDora on brändi, jonka kosmetiikkatuotteet kuuluvat ihan ykkösenä omaan meikkipussukkaan. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja mielestäni kokoelmien uusiutuvuus, joka tapahtuu neljä kertaa vuodessa, ja juurikin tuo trendikkyys ja ajantasalla olo on meitä kuluttajia kutkuttavaa. IsaDorasta vielä sellainen mahtava asia, että brändi ei käytä tuotteissaan lainkaan hajusteita ja tuotteet ovat kliinisesti testattuja. Kuvassa IsaDora Spring Makeup-kokoelman kynsilakat. ♥


Kauniit karkkisävyt, eikö! Neo Mint 428, Vibrant Tangerine 429 sekä raikkaan vaaleansininen Forever Blue 430. Näissä IsaDora Wonder Nail -lakoissa on erityisen hyvä tuo sivellin, se on leveä joten sillä saa todella hyvin levitettyä lakan kynnen pinnalle.


Tässä kevätkokoelman yllättäjä, luomiväri. Tykkäsin näistä luomiväreistä todella paljon, koostumus näissä on nimittäin todella miellyttävä. Kyseessä on IsaDora Active all day wear eyeshadow ja sävyt ylhäältä: 06 Camel, 04 Marsala, 01 Ivory Base ja 05 Lavender Blue.


Luomiväri levittyy helposti vaahtomuoviapplikaattorilla. Tässä tuo vaaleammansävyinen 01 Ivory Base soveltuu muuten myös erityisen hyvin silmämeikin pohjustamiseen eli monikäyttöisyyttä riittää! Edessä sävy 06 Camel.


Ja tässä samat sävyt, huomaatko kuvasta, että koostumus on hiukan voidemainen jolloin luomivärin häivyttäminen onnistuu mukavasti vaikka sormin tai siveltimellä... ja pigmenttiä näissä on paljon, IsaDoran tyyliin!


Kevään IsaDoran luomiväripaleteista kaksi, vasemmalla vihreä- ja ruskeasävyinen IsaDora Shadow Quartet 23 Neo Mint ja oikealla sini- ja harmaasävyinen IsaDora Shadow Quartet 24 Forever Blue.Ihastuin varsinkin tähän palettiin ja jollakin jännällä tavalla tuo vihreä savymaailma on muutoinkin hiipinyt esimerkiksi vaatekaappiini pikku hiljaa, jännä juttu! 


Ja tässäpä vielä swatchi kyseisestä luomiväripaletista. Tykkään! ♥


Ihania persikan ja korallin sävyjä... IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunat joihin saa myös samaa sävyä olevat huultenrajauskynät. Nämä punat ovat sävyiltään oikein keväiset ja ihastuin varsinkin tuohon kuvassa keskellä olevaan sävyyn 33 Vibrant Tangerine. Alimmaisena kuvassa on sävy 31 Spring Peach ja ylimpänä sävy 32 Living Coral.


Huultenrajauskynät IsaDora Sculpting Liplinerit ovat samaa sävyä, kuin huulipunat. Ja näissähän on se ihanuus, kun näitä ei tarvitse teroittaa.  Tuo väriosa tulee kynän sisältä, alaosasta pyörittämällä ulos.


 Tässä vielä tuo oma mielisävyni 33 Vibrant Tangerine. I´m in love. 


Ja swatchit näistä sävyistä: vasemmalla 33 Vibrant Tangerine, keskellä 32 Living Coral ja oikella 31 Spring Peach.


IsaDora Spring Makeup -kokoelman silmänrajauskynät, nämä sopivat kokoelman luomivärien varimaailmaan. Vihreä sävy 68 Forest Green ja sinisävynen 69 Forever Blue. Näitä ihanuuksia pääsee tarkemmin hypistelemään jo kaupoissakin tammi-helmikuun vaihteessa. Ihanaa helmikuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian!


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!