10.5.2020

Autotalli saa muodonmuutoksen ♥ Elfa ♥ osa 1


*Yhteistyössä Elfan kanssa* ♥Viime päivinä on ollut kyllä niin mahtava keli. Aurinko paistoi tänäänkin melkein koko päivän ja oli lämmintä. Ihana pieni maistiainen tulevasta kesästä. Päivät ovat tässä menneet pihatöissä, istutusten parissa ja tietysti autotallimme kimpussa, kun meille tulee sinne tänä kesänä oikea muodonmuutos.  Siihen kuuluu myös kuvassa komeileva Elfan pahvilaatikko. Muodonmuutoksesta enemmän kohta, tässä ensin kuvatunnelmia tältä päivältä...


Kauniit lilan sävyiset krookukset kukkivat meidän pihamaalla komeasti.


Meidän kissakolmikon vanhus, Vili, nauttii auringosta ja ihan kuin hymyilisi tässä kuvassa. :-)


Muodonmuutos meidän autotalliin on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Kuva autotallin tämän hetkisestä kaaoksesta löytyy postauksen loppupuolelta. Skrollaahan alaspäin, jos haluat nähdä kuvan jo nyt. Elfan sivuilta saa sekä suunnitteluapua niin halutessaan mutta pääsee myös itse suunnittelemaan helppokäyttöisellä ohjelmalla oman Elfakokonaisuuden. Suunnittelin Elfan suunnitteluohjelmalla meidän autotallin pitkälle sivuseinälle nyt tämän tulevan kokonaisuuden ja oli kyllä kiva kokeilla ja suunnitella tuolla Elfan ohjelmalla. Jos jokin ei miellyttänyt niin pois vaan ja kokeilemaan toista elementtiä. 



Tässä kuva kaikista Elfan elementeistä, jotka kuuluvat suunnittelemaani kokonaisuuteen. Nämä ovat odottamassa alkavaa asennusvaihetta, josta tulen kertomaan täällä blogissani kesän aikana. ♥


Osaa meidän Topikin nauttia auringosta... oikeat kissanpäivät!


Elfa on tunnettu laadukkaista säilytystuotteista ja monelle ovatkin tuttuja varsinkin Elfan klassiset lankahyllyt, jotka kiinnitetään seinälle tulevaan kiskoon. Meille valikoitui platinansävyiset elementit, kun se sävynä jotenkin tuntui sopivan autotalliympäristöön, toisena vaihtoehtona olisi ollut valkoinen. Autotallista on puuttunut myös kunnon työtasot ja nämä metalliset työtasot tulevat varmasti kovaan käyttöön. 


Elfan koreja on saatavilla erilaisia ja erikokoisia. Meille valikoitui metalliset meshkorit, platinansävyisinä tietenkin. Tässä kuvassa suoraan seinälle tulevat pienet säilytyskorit.


Tässä yksityiskohtaa meshkorin seinämästä.


Elfan riippukiskot odottamassa asennustaan kantokiskoon. Eli näitä kiskoja ei kiinnitetäkään seinään vaan nämä tulevat roikkumaan kantokiskoon ja ovat siten helpompi asentaa. Siitä tarkemmin tulevissa postauksissa tarkemmin.



Tuossa nätissä rivissä Elfan elementtejä. Takana seinälle tulevat säilytystaulut, johon saa kiinnitettyä erilaisia pieniä säilytyselementtejä, kuten koreja ja koukkuja. Edessä ne kuuluisat Elfan lankahyllyt.


Ja tässä kuvassa meshkoreja, jossa säilytystauluun tulevat säilytyslaatikot sekä säilytyspussit.



Kannattimia on saatavilla eri syvyyksinä ja meille tulee kahta eri kokoa. Kannattimien avulla riippukiskoihin pystyy asentamaan erilaisia säilytysjärjestelmän osia.


Elfan pienosat pahvilaatikossa. Tässä on mukana mm. erilaisia telineitä, koukkuja sekä pidikkeitä työkaluille ja muulle pikkutavaralle. Alla olevassa kuvassa meidän autotallin hirvitysseinä! Miten tämä on päässytkin tällaiseen kuntoon... no, onneksi Elfa tulee ja pelastaa meidän kaaoksen! Pysyhän kuulolla ja palaillaan ja oikein ihanaa toukokuuta sinulle! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!