24.10.2021

Katin CosmeticCorner ♥ Revers Cosmetics


*Tuotteet saatu Makeupshop.fi* ♥ Kuopion korkeuksille satoi jo pari päivää sitten ensilumi. Lunta tuprutti koko päivän tasaisesti ja illan suussa näytti siltä, että lumipyry jo hiukan tyyntyy. Tuo satanut lumi sulaa pois, mutta se toi mukanaan taas ihanan tuulahduksen tulevasta talvesta. Tykkään jotenkin tosi paljon, kun lumi peittää maan, se valkeus on niin puhdasta ja samalla kaunista. Lumen ihailun lisäksi olen päässyt ihailemaan tätä postin tuomaa Makeupshop.fi:ltä saamaani Revers Cosmeticsin settiä, joka pääsee nyt esittelyyn. ♥


Eikö olekin mahtavan näköinen setti kosmetiikkaa. Tässä olisi muuten vaikka joululahjaideakin, setti erilaisia tuotteita lahjapussukkaan, eikö! Olen kyllä jo ihan joulun pauloissa, laitoin muuten meille jo jouluvalotkin, hih... aikainen lintu madon nappaa, vai miten se menikään. Nämä Reversin kosmetiikkatuotteet on ihan uusi juttu Suomessa ja itsekin pääsin nyt fiilistelemään näitä ensi kertaa. Ensivaikutelma on oikein hyvä. ♥


Aloitan Reversin ihanuuksien esittelyn tästä Revers FIX MAT Mattifying kivipuuterista. Kuten tuo puuterin nimikin jo sanoo, tämä puuteri jättää ihon mattamaiseksi ja on siksi tosi hyvä iholle, joka on rasvaisuuteen taipuvainen tai sekaiho. Tuntuma tästä puuterista on, että se on erityisen hienojakoinen, mikä tekee levittämisestä miellyttävää ja on myös runsaspigmenttinen. Tuoksua ei ole lankaan, mikä on hyvä juttu. 

Revers FIX MAT Mattifying kivipuuteria on saatavilla neljä eri sävyä ja itselleni valitsin sävyn nro 03. Sävy sopii vaalealle iholle hyvin. Kivipuuteria voi käyttää ihan tällaisenaan tai myös meikkipohjan päälle, pidentämään muun meikin kestoa ja antamaan mattamaisen pinnan iholle.

Ja aurinkopuuterista seuraavaksi. Aurinkopuuteri sopii hyvin kesäiholle paitsi nyt alkaa talvi jo kolkuttelemaan. Aurinkopuuteria voi hyvin käytää nimittäin myös contourmeikkiin. Nämä tummemmansävyiset aurinkopuuterit saavat iholle mukavasti väriä ja ikään kuin ruskettuneen sävyn hienovaraisesti levitettynä.


Itse käytän aurinkopuuteria myös ihan perusposkipunan sijaan ja mikä ettei, meikkaamisessa kun ei ole sääntöjä, eikös! Tämän Revers Pharaon Earth Aurinkopuuterin sävy on 11 ja valikoimissa on kuusi eri sävyä.


Tässä vielä sekä Revers Pharaon Earth Aurinkopuuteria ja Revers FIX MAT Mattifying kivipuuteria runsain mitoin sormen päissä. Sävyn näkee näistä nyt suunnilleen, iholle levitettynä ei tietenkään ole sitten aivan näin voimakkaat kontrastit. :-)


Kuvassa meikkipohjaan sopivia tuotteita eli meikinpohjustusvoide, meikkivoiteet sekä tuossa pällimmäisenä pieni kultakorkkinen ripsiseerumi. 


Ripsiseerumi ravitsee ja vahvistaa ripsiä ja seerumilla on myös ripsiä pidentävä vaikutus. Itse käytän seerumia iltaisin ja levitän seerumia aivan yläripsien tyveen, iholle. Revers Long Vitalash Ripsiseerumin vaikuttavat ainesosat ovat kasvipohjaisia ja Pro-vitamiini B5 parantaa ripsien rakennetta ja lisää ripsien joustavuutta ja kiiltävyyttä. Ripsiseerumi on väritöntä ja se levitetään aivan yläripsien tyvelle, ihoon. Saas nähdä, kuinka omien ripsien pituuskasvun käy, tulokset näkyvät tuossa kolmen viikon kuluttua käytön aloittamisesta ja näyttävimmät tulokset sitten noin 12 viikon jälkeen.  ♥


Meikkivoide kuuluu luottotuotteisiini ja voiteella saa helposti kuulaan ja varsinkin tasaisen sävyisen ihon. Tuo sävyä tasoittava ominaisuus on itselleni se tärkein ominaisuus ja siksi käytän meikkivoidetta. Reversillä on useita erilaisia meikkivoiteita valikoimissaan. Valitsin valikoimasta nämä kaksi, Revers Mineral Perfect Meikkivoiteet, sävyt Natural (vasemmalla, vaaleampi) ja Beige.Revers Mineral Perfect Meikkivoide on kätevässä pumppupullossa. Ja kuten nimikin kertoo, tämä meikkivoide jättää ihon kauniin mattapintaiseksi. Pullossa on voidetta 40 ml, joten riittänee pitkäksi aikaa. Meikkivoiteen levittämisessä kannattaa olla tarkkana, jotta ei jää rantuja eli muista häivyttää kunnolla mahdolliset rajakohdat iholla. Meikkivoidetta kannattaa käyttää myös kohtuullisesti... käytössä pätee se tuttu lause, vähemmän on enemmän. :-)


Meikinpohjustusvoide antaa iholle tasaisen pinnan muuta meikkiä varten ja se myös samalla lisää meikin kestoa. Revers Matte Meikinpohjustusvoide on miellyttävän tuntuista ja imeytyy ihoon kiitettävän nopeasti. Tämä voide soveltuu lähes tulkoon kaikille ihotyypeille, normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.


Meikinpohjustusvoide on valkeaa ja levitettynä antaa iholle miellyttävän, mattamaisen ja pehmeän, läpinäkyvän pinnan. Tuo pumppupullo on kyllä tosi kätevä käytössä.


Sitten päästään huulille tarkoitettuihin tuotteisiin. Revers Contour & Matt Huultenrajauskynä sekä niin ihanan tuoksuinen Revers Sweet Balm Huulivoide ja vivahteena huulivoiteessa on Passion Fruit. Käytän huulivoiteita päivittäin ja tämä Reversin voide on kyllä yksi suosikkini heti ensikokeilusta alkaen. Voide levittyy hyvin, on tarpeeksi rasvainen ja tuo passionhedelmän maku ja tuoksu ovat tosi ihanat, ei yhtään liian voimakkaat tai pitkäkestoiset.


Revers valmistaa kosmetiikkatuotteita ja 100 % suomalaisen Makeupshop.fi:n verkkokaupassa tuotteita pääsee silmäilemään ja myös hankkimaan itselleen, omaan meikkipussiin. Reversin kosmetiikkatuotteet valmistetaan Euroopassa. Valitsin Revers huultenrajauskynien valikoimasta sävyn Nude 06. Tuo teroitin tuossa korkissa on kyllä superkätevä.  ♥


Tässä vielä tuo sävy Nude 06 iholla. Pigmenttiä on kivasti ja kynä on muuten pitkä kuin mikä, joten riittänee pitkäksi aikaa! Ja mattapinta on nyt näköjään tämä mun juttu tällä hetkellä.


Sitten tietysti, mitä se meikkipussin sisältö ei olisi ilman ripsiväriä ja kulmakynää. Reversin valikoimasta löytyy ripsareitakin joka lähtöön. Valitsin esiteltäväksi tämän Revers BOOSTER ALL & ONE ripsivärin. Ripsarin alla on Revers Eye Brow Stylist kulmakynä, sävynä vaaleanruskea. Kulmakynän korkissa on pieni harja ja värin koostumus on vedenkestävä ja pitkäkestoinen.


Tämä ripsari on pidentävä ja tuuhentava ja näissä on merkittävässä osassa myös ripsivärin harjan muotoilu. Kuvassa näkyy, että ripsivärin harja on tuuhea ja paksu. Ultra musta pigmentti on myös se mun juttu, tykkään! Alakuvassa vielä lähikuvaa kulmakynän sävystä. Kaiken kaikkiaan aivan ihania nämä Reversin tuotteet. Hinnat ovat myös näissä todella yllättäviä ja todella kohtuullisia. Kurkkaa lisää infoa tuolta Makeupshop.fi:n puolelta! Ihanaa lokakuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti