28.3.2022

Suosikkituotteeni ♥ Ekopharma


*Tuotteet saatu: Ekopharma* Lunta tuli viime yönä taivaan täydeltä ja äsken päästiinkin lumihommiin, jotta saatiin pihan kulkuväylät kuntoon. Jospa se olisi nyt näitä kevätkauden viimeisiä lumipyryjä, toivottavasti, olisin jo niin valmiina siirtymään kesää kohti. Nyt pääsen esittelemään täällä blogissa suosikkituotteitani ja tällä kertaa tuotteet ovat ihonhoitoon liittyviä. Kyseessä on Ekopharman Karpalo -tuotesarja ja kuvassa setti näitä ihanuuksia. 


Ekopharma on kotimainen kosmetiikkasarja ja Ekopharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotteissa käytetään paljon lähituotettuja, kotimaisia raaka-aineita ja myös kotimaisia marjoja. Karpalo on näistä raaka-aineista yksi ja sillä onkin monia hyviä ominaisuuksia juurikin ihonhoidossa. Kuvassa Ekopharma Karpalo Vitamin A Kasvovoide ja Ekopharma Karpalo de-stress Booster -hoitoseerumi.


Tykkään muuten syödä karpaloita ihan sellaisenaan, ne ovat kyllä myös oikea vitamiinipommi sisäisestikin. Kuvassa etualalla ruskeassa pumppupullossa Ekopharma Karpalo Reconnecting Nature Skin Defence -hoitovoide, joka sisältää metsähumusuutetta, iltahelokkiöljyä ja karpalouutetta. Keskellä on Ekopharma Clear Kasvovesisuihke ja tähän ihastuin juurikin tuon suihkemaisuuden vuoksi. Kasvovettä voi suihkuttaa kasvoille ja dekolteen alueelle, jonka jälkeen se taputellaan hellävaroin ihoon. Kolmantena Ekopharma Karpalo Clear Puhdistusöljy, ihana geelimäinen koostumus ja tätä tuotetta voi muuten käyttää myös silmämeikinpoistoon! ♥


Ekopharman tuotteet ovat eläinkokeettomia ja se on tärkeä seikka. Ekopharman tuotteissa on paljon luonnon raaka-aineita ja se on jännä huomata, miten sen jännästi tuntee tuotteesta. Myös tuoksumaailma on tällöin luonnollinen ja miellyttävän hento. 


Ekopharma Karpalo Vitamin A Kasvovoide ja Ekopharma Karpalo de-stress Booster -hoitoseerumi. Karpalossa on monia hyviä ominaisuuksia ja sen sisältämät antioksidantit suojaavat ja rauhoittavat ihoa.


Ekopharma Karpalo Vitamin A Kasvovoide sisältää A-vitamiinin lisäksi myös B3-vitamiinia ja C-vitamiinia. Voide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Tämän voiteen koostumus on silkkinen ja levittyy hyvin iholle.

Pumppupullot ovat käteviä käyttää ja näissä on myös se hyvä puoli, että tuote säilyy hygieenisena. 

Ekopharma Karpalo de-stress Booster -hoitoseerumia voi levittää kasvojen ja dekolteen alueelle aamuin ja illoin. Voiteen ainesosat hilitsevät ihon punoitusta ja kosteuttavat ihoa ja aikuiselle iholle varsinkin oikein oiva tuote. Hoitoseerumi on kirkasta ja geelimäistä ja levittyy niin ikään kiitettävästi iholle. Nämä Ekopharman Karpalotuotteet ovat kyllä aivan ihastuttavia niin monelta kantilta... tykkään! ♥ Ihanaa maaliskuun loppua sinulle ja palaillaan taas pian!


 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!