12.7.2022

Katin kirjanurkka - Parantajan käsikirja

Ted Andrews: Parantajan käsikirja, Unio Mystica/Delfiini Kirjat 2021, 3. painos, 239 s.

*Kirja saatu: Unio Mystica/Delfiini Kirjat* Kesä on ollut tähän mennessä aivan mahtava ja on ihanaa, kun on saanut nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä. Aurinko ja valo merkitsee itselleni paljon. Mielikin on jotenkin virkeämpi kun aurinko paistaa, jännä juttu. Täällä blogin kirjanurkassa esittelyyn pääsee nyt tämä kuvassa komeileva opas; Parantajan käsikirja. Opas on mielenkiintoista luettavaa kaikille hyvinvoinnista ja ja kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneille.

Kirjan sisältöä. Parantajan käsikirja on kovakantinen ja sivuja on reilut 230. Tämä on kirjan kolmas painos vuodelta 2021 ja kustantajana toimii Unio Mystican Delfiini Kirjat. Delfiini Kirjat on perustettu v. 1987 ja kustantamo sijaitsee Helsingissä. Delfiini Kirjojen valikoimasta löytyy mm. paljon erilaisia henkisen tiedon teoksia. Kurkkaa mielenkiintoisten kirjojen verkkokauppaan tästä

Pena-kissa istui ikkunan edessä ja katseli ulos, kun kuvailin tätä kirjaa. Näin hienosti hän poseeraa ja pitihän Penastakin ottaa jälleen kuva. 


Ted Andrewsin kirjoittama Parantajan käsikirja ilmestyi ensi kerran Yhdysvalloissa vuonna 1993. Andrews vie lukijansa mm. energioiden maailmaan ja esittelee kehon myös kokonaisvaltaisena energioiden vastaanottajana. Tasapaino kehossa on ehkä se pointti ja tuon tasapainon löytäminen ja saavuttaminen olisi tärkeää. Kirjassa on paljon mielenkiintoisia ja itselleni uusia asioita ja vinkkejä. Varsinkin nuo tuoksujen ja värien maailmat kiinnostavat kovasti. 

Värien voima ja merkitys. Ainakin ihan käytännöllisellä tasolla tuntuu, että pukeutumisen kautta värien merkitys korostuu. Itse pidän tummanpuhuvista vaatteista mutta muutoin taas kotini sisustuksessa tummista väreistä en niinkään. On myös inhokkivärejä, kuten meillä kaikilla, ja kun näitä merkityksiä miettii, on jännä huomata yhtäläisyyksiä kirjassa esitettyihin teorioihin. Ihanaa heinäkuuta sinulle, lukuiloa mielenkiintoisten kirjojen parissa ja palaillaan taas!


 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti