15.7.2022

Silmälasit ♥ Magyia


*Yhteistyössä Magyian kanssa* ♥ ihana kesä ja heinäkuu onkin jo puolessa välissä. Meillä puutarhassa kukat kukkivat kauniisti ja ollaan nautittu puolison kanssa lomapäivistä. Tässä vaiheessa kesää tutkailen yleensä myös, että millainen sato mahtaa kasvihuoneessa ja puutarhassa kypsyä, ainakin tomaatin raakileita on paljon ja hyvältä näyttää. Sain uudet silmälasitkin näin kesän kunniaksi. Nyt esittelyyn pääsevät nämä kuvassa komeilevat silmälasini. Nämä lasit löytyivät Magyian mallistosta.


Kaipasin jotenkin ihan uutta ilmettä, kun entiset mustasankaiset lasit olivat käytössä jo pitkään. Ja voi että miten helppoa ja tehokastakin tämä ilmeen muuttaminen onkin ihan vain silmälaseilla. Vanhat lasini olivat mustasankaiset ja nyt uskalsin "repäistä" ja Magyian verkkokaupan kautta tilasin itselleni tällaiset kullansävyiset ja metallisankaiset lasit. 


Valitsemani silmälasit ovat nimeltään Edgar ja käy halutessasi kurkkaamassa lasit Magyian verkkokaupasta tästä. Nämä lasit ovat keveät vaikka kehykset ovatkin metallia. Kehykset ovat ohuet, joten painoa ei tule niinkään. Linssin muoto on pyöreähkö ja linssien koko on myös mielestäni mukavan kookas. Magyian verkkokaupassa on laseja moneen tyyliin ja tilauksen tekeminen oli todella helppoa. Tilasin samalla myös aurinkolasit ja niiden esittelyn voit halutessasi kurkata tästä. Lasit tulevat kotelossa ja mukana on myös puhdistusliina.Silmälasit on kyllä hyvä olla sellaiset kevyet ja itse tykkään, kun nämä kehykset ovat nyt ohuemmat kuin edelliset. Jotenkin tuo katseen alakin on suurentunut kun linssit ovat suuremmat ja se on tosi kiva juttu.


Näillä laseilla mennään nyt ja porskutellaan varmasti taas pitemmän aikaa On kyllä kiva ja helppo jatkossakin tilata lasit sitten verkosta, tarpeen mukaan. Mutta nyt, oikein ihanaa heinäkuuta sinulle, aurinkoisia päiviä ja palaillaan taas pian! ♥ 


 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!