5.7.2022

Aurinkolasit ♥ Magyia


*Yhteistyössä Magyian kanssa* ♥ Ai että mikä auringonpaiste onkaan ollut viime päivinä ja täällä muuten yksi, joka on nauttinut täysin siemauksin tästä lämmöstä ja valosta. Ihana kesä. Tuosta auringonpaisteesta tuli mieleen että sekä iho että silmät on hyvä suojata näillä keleillä... esittelyyn pääsevät nyt nämä omat ja uudet aurinkolasini, jotka löytyivät Magyian mallistosta. ♥

Silmäni ovat melko valoherkät, joten siitäkin syystä suojaan mielelläni silmiä häikäisyltä aina auringon paistaessa. Ajan myös autolla esimerkiksi työni puolesta paljon ja käytän aurinkolaseja ajaessa niin usein kuin mahdollista. Löysin aivan ihanat aurinkolasit Magyian verkkokaupan valikoimasta. 


Erilaisia lasivaihtoehtoja Magyian varkkokaupassa on paljon ja valintaa helpotti hyvät tuotekuvat. Kaipasin myös uutta ilmettä kesään, jota esimerkiksi laseilla saa muutettua mukavasti ja helposti. Magyia on yritys, joka toimii kokonaan verkossa ja jonka valikoimassa on sekä aurinkolaseja että tavallisia silmälaseja. Magyian kaikki kehykset ovat unisex-malleja. Magyian visiona on tuoda markkinoille korkealaatuisia silmälaseja kohtuulliseen hintaan. Valikoima on mielestäni mukavan laaja ja lasit ovat myös trendikkäitä. Täytynee vielä antaa plussaa tuotekuvista, ne helpottivat itse valintaprosessia. 


Lasikotelosta kurkistavat Magyian verkkokaupan valikoimasta valitsemani aurinkolasit vahvuuksillani. Nämä aurinkolasit ovat nimeltään Alba. Näiden lasien linssit ovat sävyltään tumman harmaat.


Tässäpä nämä Albat... ja nämäkin, kuten muutkin Magyian lasit ovat unisex-mallia. 


Tykkään pikku yksityiskohdista, näiden kehysten yläreunat ovat kivasti muotoiltu ja tuo metallinen koriste on ♥. 


Alba-aurinkolasien kehykset on valmistettu asetaatista ja nämä kehykset ovat ns. kilpikonnan kuoren väriset. Tykkään, kun kehyksen ruskean eri sävyt vaihtelevat eri valossa katsottuna.

Tästä kuvasta näkee tuon lasien linssien sävyn. Täytynee mainita, että tilaus oli tosi helppoa ja nyt ensimmäistä kertaa tilasinkin lasit kokonaan verkosta. Kun löysin valikoimasta mielilasini, lisäsin tilaussarakkeessa omien silmieni "reseptin" eli arvot, jotka olin saanut vähän aikaa sitten optikolla käydessäni. Minulla on myös hajataitto ja senkin arvot lisäsin tilausvaiheessa. Tilausvaiheessa voi halutessaan lisätä myös ohennuksen tai haluaako ehkä polarisoidut linssit, vaihtoehtoja on useita. Ja se oli siinä, sitten jäin odottelemaan lähetystä innolla.


Toimituksessa kesti parisen viikkoa ja pääsin kokeilemaan näitä ihanuuksia.


Tykkään kyllä näistä Alba-aurinkolaseista paljon. Kyllä se on tätä päivää että myös lasit ja aurinkolasit voi tilata suoraan verkosta. Sen huomaa myös hinnassa, kun osa ns. välikäsistä jää pois. Hinta-laatusuhde näissä on upea. Lasit ovat laadukkaat ja jämäkät ja mikä tärkeintä, näen näillä tosi hyvin, vaikka tuo hajataitto onkin aina vähän hankala juttu. 


Kurkkaa Magyian verkkokauppaan ja käy katsomassa upeaa valikoimaa. Laitan tässä pian esittelyä tänne blogin puolelle myös Magyian silmälaseista, jotka tilasin samalla kertaa näiden aurinkolasien kanssa. Oikein ihanaa heinäkuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti