15.9.2022

Tuoksuja kotiin ♥ Suitsukekauppa.fi

*Yhteistyössä: Suitsukekauppa.fi* Kesä alkaa nyt olemaan sitten ohi ja katseet kääntyvät jälleen jo tuonne loppuvuoden suuntaan. Syksyn aika on itselleni aina sellaista ns. kodin aikaa, sisustelen usein syksyisin ja laittelen jo pois kesän juttuja. Tähän vuodenaikaan tulee vietettyä pimenevien iltojen myötä enemmän aikaa myös tuolla sohvan nurkassa esimerkiksi lukien ja sukkia neuloen.

Nyt meidän kotiin pääsivät levittämään ihanaa tuoksuaan nämä kuvissa näkyvät Suitsukekauppa.fi:n verkkokaupan valikoimasta valitsemani tuotteet. Tässä kuvassa ihana eteeristen öljyjen sekoitus, jota voi käyttää huonetuoksuna tuoksulyhdyssä tai voi tipauttaa vaikka muutaman tipan kylpyveteen. Maroma Span öljyt ovat vegaanisia ja reilun kaupan luomutuotteita.

Tuoksuvaihtoehtoja on useita erilaisia ja valitsin Quiet mind -eteeristen öljyjen sekoituksen, jossa on mm. laventelia, mirhaa, olibanumia, patsulia, salviaa sekä jasmiinia. Tämän öljyn tuoksut auttavat rauhoittumaan ja palauttamaan hermostuneen mielen levolliseen tilaan. ♥ Suitsukekauppa.fi:n valikoimasta löytyy erilaisia suitsukkeita, suitsuketelineitä, aromaterapia öljyjä ja sisustukseen vaikkapa erilaisia valaisimia ja seinäkankaita. Verkkosivuilla on selkeät kuvat ja tuli itselle kyllä oikein sellainen sisustusinspiraatio, kun katselin tuotteita.

Tämä kuvassa komeileva yrttinippu on valkoista salviaa. Kuivattuja yrttejäkin voi polttaa suitsukkeena ja silloin tietysti pitää alla olla tulenkestävä astia. Valkosalviasta kerrotaan, että sillä on puhdistavia vaikutuksia. Suitsukekauppa.fi:n valkosalvia on vastuullisesti tuotettua ja luonnollisesti kuivattua. ♥ Ihania tuotteita tuolla ja käyhän kurkkaamassa www.suitsukekauppa.fi. Mukavaa syyskuun puoliväliä sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!