13.10.2022

Suitsukkeiden lumoissa ♥

*Yhteistyössä: Suitsukekauppa.fi* Lokakuun puolivälin paikkeilla ollaan. Ilmat ovat viilenneet ja päivät lyhenevät jälleen melkoista vauhtia. Tähän aikaan vuodesta tulee viihdyttyä jälleen sisätiloissa ja nyt esittelyyn pääsevät tuoksuvat suitsukkeet ja suitsukeastiat, jotka ovat vallanneet hurmaavasti syksyisen kotimme.

Kotimaisen Suitsukekauppa.fi:n valikoima painottuu suitsukkeisiin ja suitsuketarvikkeisiin. Valikoimassa olevien suitsukkeiden laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja Suitsukekauppa.fi:n verkkokaupasta löytyy laadultaan vain parhaita tuotteita. Tämä tekee tuotteen valinnasta turvallista. Verkkokaupassa oli jännä selata erilaisia tuotteita ja kurkkaa sinäkin tuo upea valikoima osoitteessa www.suitsukekauppa.fi. Löysin valikoimasta myös aivan ihanat suitsukeastiat ja tässäpä teille tunnelmia näistä ihanuuksista.

 
Suitsukkeita on erilaisia ja ne levittävät palaessaan ympäristöönsä tuoksua, riippuen tietysti, millaisen suitsukkeen sitten valitseekin. Tuoksu tulee suitsukkeen raaka-aineista ja valmistamiseen käytetään usein mm. erilaisia kukkia, luonnon hartseja ja yrttejä. Kuvissa erilaisia suitsukekartioita sekä -tikkuja.

Tämä koristeellinen messinkinen suitsukeastia soveltuu hyvin suitsukekartioille. Suitsukekartiot kun on poltettava tulen kestävällä alustalla. Pidän tämän astian kuparin sävystä ja tätä astiamallia on muuten saatavilla myös kiiltävän kullansävyisenä.

Ihastuin astian muotokieleen, tämä on kuin lootuksen kukka ja mielestäni tämä on kyllä kaunis esine. Suitsukekartio asetetaan astian pohjalle ja kannen voi laittaa paikoilleen. Suitsukkeen savu kulkee hiljalleen ja rauhoittavasti kannen aukkojen läpi levittäen miellyttävää tuoksua. Tässä palaa tällä kertaa hiljalleen Nag Chandan suitsukekartio, jonka perustana on santelipuuöljy. ♥


Suitsuketelineitä ja -alustoja on olemassa erilaisia ja omansa on myös suitsuketikuille. Tämä setripuinen ja kannellinen, arkkumallinen suitsuketeline on valmistettu Intiassa. Teline on pintakäsitelty kevyesti polttamalla. Suitsuketikku asetetaan vaakatasoon, telineen sivussa olevaan pieneen reikään. Telineen pohjassa on myös kaksi pientä pyöreää metallista alustaa suitsukekartiolle.

 
Telineen sivulla on upeat kullansävyiset, messinkiset ja upotetut yksityiskohdat. Valitsin meidän kotiin elefanttikoristeisen telineen ja vaihtoehtoina on myös muita symboleja, kuten esimerkiksi Flower of life, Ganesha ja Buddha.


 

Tämän suitsuketelineen kannessa on läpi puun tehtyjä koristeleikkauksia ja kannen aukoista suitsukkeen tuoksuva savu lipuu hiljalleen läpi. Suitsukkeen tuoksu tuo mielestäni niin ihanaa tunnelmaa kotiin. Suitsukkeen tuoksun voimakkuutta voi myös säädellä polttamalla suitsuketta tietyn ajan. Jotenkin tuon savun liikkeet ovat myös jotenkin taianomaisia ja jäinkin niitä aina hetkittäin seurailemaan.

Tämän puisen suitsuketelineen pohjassa on matala piilolokero, johon voi sujauttaa suitsuketikkuja säilytettäväksi tai vaikka muitakin aarteita, mitä sitten tuonne haluaakin laittaa. ♥ Tällaisia suitsukkeentuoksuisia tunnelmia tällä kertaa. Oikein ihanaa lokakuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!