16.10.2022

Kalenteri vuodelle 2023 & Planner ♥

*Yhteistyössä Ajaston kanssa* ♥ Jännä, kun tähän aikaan vuodesta katseeni alkaa kääntymään melkoisen voimakkaasti jo tuonne joulun aikaan ja vuodenvaihteeseenkin. Mietin jo myös, mitä jouluruokia tänä vuonna teenkin sitten joulupöytään... juu, olen niin jouluihminen kuin olla ja voi.

Tässäpä esittelyä Ajaston valikoimasta löytyvistä muistikirjasta sekä kalenterista. Tähän Ajaston kalenteriin kuuluu muuten myös erilliset kannet ja niitä on saatavilla useita erilaisia.

Ajaston muistikirja, planneri, on A5-kokoinen ja kovakantinen. Sivuja on 192.

Tässä Ajaston muistikirjassa on numeroidut pistesivut. Pisteet ovat hyvin hailakoita mutta kuitenkin siten näkyviä, että kirjoittaminen kauniisti vaakasuoraan onnistunee hyvin. Tykkään tuosta pisteytyksestä, koska silloin voi halutessaan vaikka piirtääkin sivuille eikä esimerkiksi vahva viivoituskuvio tee siitä vaikeaa.


Tässäpä Ajaston Timex vuoden 2023 kalenteri sekä erilliset kannet. Tykkään kalentereista ja tällainen paperinen versio on aina vaan itselläni käytössä. Tykkään täyttää mieluummin paperista kuin sähköistä kalenteria.

Kalenterin kannet ovat kätevät, nämähän kestävät vuodesta toiseen kun vaan aina sitten vaihtaa uudet sisälehdet. Nämä ovat nahkaiset Ajasto Timex Space Exclusive -kannet ja upean räväkän punaisensävyiset. Värivaihtoehtoina on myös musta. Pidän tuosta pintakuvioinnista.

Kannet pysyvät napakasti kiinni isolla nepparilla.

Kansien sisäpuolelta löytyy kätevät lokerot esimerkiksi luottokorteille ja myös useita säilytystaskuja. Myös lähes koko sivun pituinen vetoketjullinen lokero löytyy. Viivain sekä numeroidut sekä aakkostetut välilehdet ovat myös mukana valmiiksi. Aika hyvä setti. Tähän sitten lisäksi tuo itse kalenteri eli Timex Space vuosipaketti niin voilá!

Timex Space vuosipaketti on kokonaisuudessaan mahtava paketti ja sisältää vaikka ja mitä! ♥ Koko on A5 ja mukana kalenterin lisäksi on mm. kokousmuistio- ja päivämuistiosivut ja runsaasti muistiinpanoja varten ruudullisia sekä viivoitettuja tyhjiä sivuja.

Tässäpä esittelyä tästä upeasta setistä ja muuten, tämä on aivan ihana joululahjaidea, Ajaston kannet sekä kalenteri tulevalle vuodelle 2023. Minä uppoudun hypistelemään tätä settiä. Oikein ihanaa lokakuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!