7.12.2022

Lahjaideoita ♥ Nimilahjat.fi

Yhteistyössä: Nimilahjat.fi ♥ Niin se joulukuu vaan kulkee pikku hiljaa eteen päin. Näin loppuvuodesta on mielessä jo joulun aika ja lahjaostoksillakin on jo tullut käytyä. Olen viime vuosina hankkinut joululahjat pääsaääntöisesti netistä ja niin on myös tämän vuoden laita. On niin helppoa shoppailla kotoa käsin. Nyt esittelyyn pääsevät nämä niin ihanat, kuvassa komeilevat, nimikoidut korut, taskumatti sekä avaaja by Nimilahjat.fi. ♥

Täällä blogin puolella esittelyyn pääsevät nämä niin ihanat, nimikoidut korut, taskumatti sekä avaaja by Nimilahjat.fi. ♥ Eikö olekin upea setti! Nimilahjat.fi:n verkkokaupassa on valikoimaa laidasta laitaan ja pullollaan myös upeita lahjaideoita aina koruista, sisustustuotteisiin ja lastentarvikkeisiin. Se juttu näissä on tuo nimikointi. Näin tuotteesta tulee henkilökohtainen ja ainutlaatuinen. Ihana idea.

 
Tuotteet on pakattu kauniisiin organza-pussukoihin. ♥

Nimilahjat.fi:n verkkokaupasta löytyi meille nämä kuvassa olevat kaulakoru, rannekoru, avaaja sekä taskumatti. Korut sekä taskumatti ovat ruostumatonta hopeansävyistä terästä ja avaaja on mustansävyistä terästä. Nimikoinnit ovat kaikissa muissa paitsi kaulakorussa, joka on kuvassa taaimpana. Verkkokaupan tuotteita voi halutessaan jättää myös nimikoimatta, jos siltä tuntuu.


Tämä teräksinen rannekoru vei sydämeni, kun bongasin tämän Nimilahjat.fi:n verkkokaupasta. Korussa on kolme pientä pyöreää laattaa, joihin saa halutessaan nimikoinnin. Sinne tulivat kaikkien elämäni tärkeimpien nimet laserkaiverrettuna.Rannekoru on säädettävä ja ketjun pituus on 16,5 cm - 20 cm. Tuo säädettävyys on hyvä juttu ja koru on mukavan kevyt ranteessa.

 
Tämän rannekorun nimi on Ikuisesti ja korussa onkin tuo symboli, joka on ikuisuuden merkki.

Tällaisen teräksisen taskumatin valitsi puolisoni ja siihen kaiverrettiin hänelle merkityksellinen teksti. Nimilahjat.fi:n tuotteisiin tehdään kaiverus laserilla, joten nimikointi ei haalistu tai kulu käytössä pois. Tämähän on upea joululahjaidea ja tuo nimikointi tai oma teksti tekee tästä uniikin lahjan.


Taskumatti ja korkki avattuna. Tilausvaiheessa kannattaa muuten olla sitten tarkkana, että kirjoittaa nimikoinnille varattuun kenttään nimen tai tekstin siinä muodossa, kuin se halutaan kaiverrettavaksi tuotteeseen eli ainakin ne isot ja pienet kirjaimet kohdillaan. ♥

 
Riipus kivellä oli tästä setistä ainut, johon en valinnut lainkaan nimikointia. Tähän koruun on mahdollista saada tekstiä molemmille puolille tai myös vain taakse tekstiä, jolloin etupuolella on pelkkä kimaltava kivi. Mietin kyllä sitäkin mutta päädyin sitten tähän versioon. On tämä kyllä hyvin kaunis kaulakoru ja käy monen värisen asun kanssa hyvin yhteen.
 


Riipuksessa on etupuolella pieni timantintapainen zirkonia-kivi, se kruunaa kokonaisuuden. Riipuksen koko on 3.7 x 32 mm. Ketjun kokonaispituus on n. 45 cm. ♥

 
Viimeisenä esittelyyn pääsee tämä avaaja, joka toimii kivasti samalla myös avaimenperänä. Materiaali on niin ikään ruostumaton teräs ja värinä onkin perinteisen hopeansävyisen teräksen sijaan tyylikäs mattapintainen ja musta.

 
Korkinavaajan pituus on n. 6,5 cm ja avainrengas on halkaisijaltaan n. 2,5 cm joten se kulkee kätevästi mukana vaikka retkellä ja taskussa. On nämä Nimilahjat.fi:n tuotteet kyllä aivan ihania ja tykästyin kovasti nimikointimahdollisuuteen. Näitä ja monia muita lahjaideoita löydät Nimilahjat.fi:n verkkokaupasta ja kurkkaa sinne vaikkapa tästä. ♥ Oikein ihanaa joulukuuta sinulla ja palaillaan taas pian!

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!