18.12.2022

Vanhan ajan joulutunnelmia ♥ NostalgiaShop

Yhteistyössä: NostalgiaShop ♥ Olen tunnelmoinut joulua jo parisen viikkoa ihan kunnolla ja laitellut kotiin joulun tunnelmaa, joulun aika on vaan niin ihanaa. Joululiinan asettelin pöydälle, jouluverhot ikkunaan ja tänään haettiin kotiin myös joulukuusikin. Pääsen nyt esittelemään teille aivan upeita jouluisia, vanhan ajan tyylisiä joulukortteja ja -koristeita ja nämä ovat nyt vieneet sydämeni, niin ihania!

Kuvassa upeita joulukortteja, jotka löytyivät kotimaisen NostalgiaShopin verkkokaupasta. Eikö olekin suloisia! Lähetän vielä muutamia ihan perinteisiä joulukortteja ystäville ja sukulaisille ja tällaiset nostalgiaa huokuvat kortit ovat niin kauniita. NostalgiaShop toimii verkossa ja sillä on lisäksi kaksi myymälää, Wanha Naantali Kauppa Naantalissa sekä Wanha Turku Kauppa Turun Kauppahallissa. NostalgiaShopin verkkokaupasta löytyy ihania, oikeita hyvän mielen tuotteita ja juurikin jouluaiheisia tuotteita löytyy valikoimasta paljon. Kurkkaa upean verkkokaupan valikoima vaikka tästä.

Käytän kauniita joulukortteja myös ihan koristeinakin, kuvamaailmat kun yleensä ovat niin tunnelmallisia. NostalgiaShopin valikoimassa on erilaisia kauniita joulukortteja paljon. 

 
Joulukorttien lisäksi pakettikortit ovat myös se juttu. Itse tykkään pakata lahjapaketit kauniisti ja viimeistellä ne kauniilla narulla ja muillakin krumeluureilla, vähän mitä aina keksinkään. Ajattelen, että ei se määrä vaan se ajatus lahjan takana on tärkeintä ja tykkään aina panostaa lahjan valintaan ja myös pakkaamiseen. ♥

 
Kuvassa haitarimaisesti aukeavat joulukoristeet. Tällaisia pahvista valmistettuja koristeita oli ennen vanhaan tuvan ikkunalla ja joulupöydässä. Nämä ovat myös kivoja, kun menevät pieneen tilaan kasassa ollessaan, joten ovat helppoja säilyttää.
 


Tykkään, kun näissä koristeissa painatus on molemmin puolin, se tekee niin viimeistellyn vaikutuksen.


Meillä nämä koristeet pääsevät pian joulupöytään ja nyt jo laitoin yhden koristamaan jouluista asetelmaa meidän keittiön pöydälle. Tämä asetelma tässä vielä laajenee lähipäivinä, lisään kukkia ja koristeita. Näissä haitarimaisissa koristeissa on vain mielikuvitus rajana, mihin näitä asettaa... vaikka myös joulukuuseen koristeeksi! Ja lahjaideanakin kivat, kun kulkevat kokoon taitettuina ihan kirjekuoressa. ♥

Siinäpä joulutontut rivissä meidän keittiön pöydällä... ♥

Sitten niin ihanien NostalgiaShopin jouluisten julisteiden esittelyyn. Tässä kuvassa julisteet vielä rullalla paketissaan...

 
Tällaisia paperille painettuja joulujulisteita käytettiin ennen vanhaan tauluina seinällä tai niitä laitettiin myös joulupöytään alustaksi. Julisteita on NostalgiaShopissa useita erilaisia ja joulujulistevalikoimaa pääset kurkkaamaan vaikkapa tästä. Tässä julisteessa tontut puuhailevat pakettien parissa. Kuvitus ja värit ovat todella tunnelmalliset. ♥ Tämän julisteen koko on noin 60 cm x 40 cm.
 
 
Tässä julisteessa tontut katselevat sinistä tähtitaivasta. ♥ Eivätkö olekin suloisia! Asettelin nämä julisteet meidän kotiin keittiön seinälle ja askartelin tuollaisen ripustussysteemin puurimoista ja klipseistä. Julisteet saavat olla tuossa joulun ajan esillä ja tuomassa lämmintä tunnelmaa meidän kotiin. Jossain vaiheessa nämä julisteet on tarkoitus kehystää, niin säilyvät sitten vuodesta toiseen ja tuovat iloa meidän kotiin. Tällaisia tunnelmia meiltä... oikein lämmintä joulun aikaa sinulle ja palaillaan taas pian!

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!