1.12.2022

Pyyhkeiden pauloissa ♥ ALEKOODI

Yhteistyössä: Lapuan Kankurit ♥ Täällä Kuopion korkeuksilla lumipeite on kasvanut kasvamistaan. Tänään pääsin jo kolaamaan ensi kertaa tänä talvena. Tykkään, kun on lunta, kaikki on valkoisenaan ja niin kaunista. Täällä olen hypetellyt myös näitä niin ihania ja pehmeitä Lapuan Kankureiden Nyytti-pyyhkeitä.  Näissä Lapualla kudotuissa Nyytti-pyyhkeissä lepää sekä silmä että tuntoaisti.
 
 
Nyytti-pyyhkeitä on saatavissa neljää eri kokoa. Kuvassa Nyytti-kylpypyyhke sekä Nyytti-jättipyyhe vielä säilytyspussukassaan. Tuo pussukka on muuten kätevä, kun ottaa pyyhkeen vaikka reissulle mukaan. Lisäksi sarjaan kuuluvat pikkupyyhkeet, joita on kahta eri kokoa, 38x38 cm ja 65 x 65 cm. Nyytti-sarjan pyyhkeet ovat pehmeää pellava-tencel-puuvillasekoitetta ja pellava on jäljitettävää ja Euroopassa kasvanutta.

Lapuan Kankurit on pitkän linjan perheyritys ja toimii tänä päivänä jo neljännessä polvessa, mikä on kyllä upea juttu nykypäivänä. ♥ Pidän kovasti aidoista luonnonmateriaaleista ja Lapuan Kankureilla tuotteissa käytetäänkin pääsääntöisesti juurikin esimerkiksi pellavaa ja villaa. Itseäni sykähdytti myös tuo vastuullisuus ja läpinäkyvyys niin materaaleissa kuin myös tuotannossa. Verkkokaupassa onkin seikkaperäisesti kerrottu juuri siihen tuotteeseen käytetyn materiaalin tarina ja avataan muutoinkin tuota valmistuskaarta. Tällaisia tuotteita on kyllä oikeasti ilo käyttää.

Kuvassa Lapuan Kankureiden Nyytti-pikkupyyhkeet. Värivaihtoehtoja on useita ja valitsin meidän kotiin sävyltään musta-harmaat pyyhkeet.


Nyytti-pyyhkeiden kangas on suunnittelija Elina Airikkalan kehittämää ja on yksi viimeisimmistä Lapuan Kankureiden materiaali-innovaatioista. Ensikosketus oli yllättävä, kangas on niin ihanan kevyttä, pehmeää ja ilmavaa, kun on tottunut niihin paksuihin peruspyyhkeisiin. Materiaali on myös erityisen imukykyistä, mikä on tärkeä ominaisuus varsinkin juuri pyyhkeissä. 


 
Lapuan Kankureiden verkkokauppa on ihanan selkeä ja miellyttävä silmälle. Valikoimassa on erilaisten kylpy- ja saunatuotteiden lisäksi myös keittiötekstiilejä, kuten pöytä- ja esiliinoja sekä sisustustuotteita. Selatessani valikoimaa, ihastuin myös Lapuan kankureiden villahuopiin, niitä on erilaisilla kuoseilla ja sävyillä. Käyhän kurkkaamassa verkkokauppaa vaikka tästä.
 

Nyytti-jättipyyhe on näin iso! Eikö olekin ihana. Kokoa tällä pyyhkeellä onkin huimat 95 x 180 cm. Materiaali on imukykyinen ja tuo kangas on samalla kuitenkin keveä ja pyyhe kuivuu siten erityisen nopeasti, mikä on mielestäni kiva ominaisuus. Tämä jättipyyhekin painaa vain n. 250 grammaa, eikö olekin kevyt!

 
Kuvassa Nyytti-kylpypyyhe ja tämä pyyhe on kokoa 65 cm x 130 cm. ♥

 
Tykkään sisustaa kotia ja kyllä pyyhkeetkin on kiva olla nätisti esillä, vaikkapa kylpyhuoneessa - ja olla sävy sävyyn kodin muun värimaailman kanssa. Meillä kodissa on hallitsevina värisävyinä musta sekä luonnonsävyt ja ei siis yllätys, että valitsin nämä musta-harmaat pyyhkeet meille. ♥ Nyytti-pikkupyyhkeet, kokoa 65 cm x 65 cm, pääsivät roikkumaan metallisiin pyyhekoukkuihin.

Nämä pyyhkeet ovat muuten myös aivan ihana joululahjaidea ja mukava viedä vaikka tuliaisenakin mukanaan. ♥ Käytä myös tämä ihana alekoodi: koodilla LASITUPA20 saat nyt 20 % alennusta Lapuan Kankureiden verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista! Alekoodi on voimassa 5.12.2022 saakka.

Tällaisia tunnelmia meiltä... minä jatkan täällä näiden Nyytti-pyyhkeiden hypettämistä ja pikku hiljaa ajatukset vievät tuonne joulun valmisteluihin. Oikein ihanaa joulukuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian. ♥

 T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!