29.11.2022

Astrologinen tulkinta ♥


Astrologinen tulkinta saatu: Unio Mystica ♥ Aika menee kyllä tosi nopeasti ja ajatella, pian on jo joulukuu! Tuo ihana joulun odotus on siis jo hiipinyt mieleen ja kotikin alkaa pikku hiljaa näyttämään jouluiselta. Mietin tuossa, että voisi jo laittaa joulukuusenkin, hmm... jos vaikka viikonloppuna sen laittaisi koristamaan kotia. Joulun lisäksi mielessä on ollut myös tämä kuvassa komeileva mielenkiintoinen kirjanen, joka tipahti postilaatikkoon viime viikolla.

 
Tämän Astrologisen tulkinnan tilasin kotimaisen Unio Mystican verkkokaupasta. Unio Mysticalla on myös kivijalkakauppa Helsingissä ja näin kuopiolaisena "immeisenä" verkkokaupan kautta pääsee mukavasti shoppailemaan ihania tuotteita. ♥ Valikoimasta löytyy runsaasti mm. erilaisia henkiseen kasvuun ja myönteiseen ajatteluun liittyviä kirjoja sekä myös kortteja - ja tietysti astrologiaan liittyviä kirjoja ja näitä jänniä tulkintoja.
 
 
Amerikkalais-brittiläisen kirjailija, psykologi ja astrologi Liz Greenen Astrologinen tulkinta sisältää 20 sivua syväluotaavaa tekstiä mm. omista luonteenpiirteistä ja psykologisista piirteistä. Tulkinta pohjautuu omaan tarkkaan syntymäaikaan kellonaikoineen sekä myös syntymäpaikkaan, ne täytyy syöttää verkkokauppaan tilausvaiheessa. Tämän tulkinnan tekstiä oli jännä lukea ja käydä läpi ihan ajan kanssa. Tulkinta on hyvin yksityiskohtainen ja tarkka, mikä tekee siitä hyvin henkilökohtaisen ja siten hyvin merkityksellisen. ♥
 
 
Kirjasen sisältö koostuu johdannosta ja sen jälkeen sisällöstä löytyy psykologinen tyyppisi, luonne ja varjo, perhe- ja sukutausta, ihmissuhdemallit sekä viimeisenä kappaleena on kohti eheämpää elämää. Ja muuten, tämä on mielestäni myös aivan mahtava joululahjaidea! ♥ Ihanaa kuun vaihdetta sinulle ja palaillaan taas pian!
 

T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!