25.11.2022

Kissamaiset korvakorut ♥

 
Yhteistyössä: Talisa Design ♥ Marraskuun viimeinen viikko menossa. Pakkasta on ollut täällä Kuopion korkeuksilla muutamasta asteesta noin kymmeneen, eli ihan sellaiset sopivat pakkaskelit. Vähän on ollut jo joulutunnelmiakin ja laitoinkin jouluverhot jo ikkunaan alkuviikosta. Bongasin nämä niin suloiset kuvassa komeilevat kissakorvikset myös vähän aikaa sitten. Nämä korvakorut on valmistettu käsityönä ja ovat Talisa Designin valikoimasta... eikö olekin ihanat! ♥

 
Käytän korvakoruja päivittäin ja niitä onkin mukava vaihdella aina esimerkiksi asun mukaan. Yleensä arkisin korvissani on pienemmät nappikorvikset mutta nyt olen pitänyt paljon näitä Talisa Designin  Kasvot pimeässä-korvakoruja. Talisa Design toimii Keski-Suomessa, Jyväskylässä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi kauniita tekstiili-, paperi- ja sisustustuotteita sekä upeita koruja.


 
Nämä korvakorut sopivat ihanasti korviin ja korvakorujen kissan kasvot ovat niin söpöt ja samalla sopivan näyttävät. Tykkään tuosta graafisesta ilmeestä ja korujen mustavalkoisesta väristä. Musta onkin yksi mielivärini asusteissa ja vaatteissa. Talisa Designin verkkosivuilla on muuten ihan oma osio kissakorvakoruille ja kurkkaa tuo ihana valikoima vaikkapa tästä.
 
 
Kasvot pimeässä-korvakorut ovat puuta, vaneria ja korujen painatus on molemminpuolinen. Helmenä on musta/kirkas särölasihelmi. Korvakorujen koukut ovat kirurginterästä. 
 
 
Korvakorut ovat mukavan kevyet korvissa, vaikka kokoa näissä onkin. Puuosan halkaisija on n. 4,2 cm. Kasvot pimeässä-sarjan korvakoruja on Talisa Designin valikoimassa erilaisia ja eri kokoisia. Löytyy muuten myös nappikorvakoruina, joiden halkaisija on 2 cm. Tällaisia tunnelmia täältä... ihanaa marraskuun loppua sinulle ja talven aikaa. ♥ Palaillaan taas pian! ♥


t:Kati

1 kommentti:

  1. Kivat kisukorvikset ! Tykkään korviksista, mutta en juurikaan omissa korvissa :)

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!