1.11.2022

Jouluisia tunnelmia ♥ Lovi + ALEKOODI

 

Yhteistyössä: Lovi ♥ Marraskuun alkupuolta jo mennään, ihanaa. Tämä kuukausi tuo mukanaan jo vahvan joulun odotuksen ja tunnelman myös meidän kotiin. Tykkään laitella kotia ja tähän vuodenaikaan sisustuksessa alkavat näkymään myös jo pienet tontut ja joulun ajan koristukset enenevässä määrin. Nyt esittelyyn pääsevät nämä niin kauniit Lovin ihanuudet. Sain teille jaettavaksi myös alekoodin Lovin verkkokauppaan, jolla saat alennusta -20 %!

 
Tämä Lovi-kuusi on kotimaista koivuvaneria ja puunvärinen ja on kyllä oikea katseenvangitsija sisustuksessa. Kuusi on korkeudeltaan 50 cm. Vanerinen kuusi koristeineen ja söpö punanuttuinen tonttu sekä harmaa poro sopivat kivasti yhteen. Olen aivan ihastunut tähän kokonaisuuteen. ♥ Nämä pääsivät meidän kodin olohuoneeseen, vanhan puisen arkkupöydän päälle. 


 
Lovi on kotimainen, Pohjois-Suomessa, Jäälissä sijaitseva yritys. Lovin valikoimaan kuuluu erilaisia kotimaisesta, laadukkaasta koivuvanerista valmistettuja tuotteita. Lovin ydinajatuksena on luoda hyvin suunniteltuja, kauniita tuotteita, joiden tuotannossa ajatellaan myös ympäristöä. Esimerkiksi tuotannossa käytetyt maalit ovat myrkyttömiä ja vesiliukoisia sekä muovin käyttö tuotannossa on minimoitu. Kuvassa Lovin itse koottavia tuotteita kartonkipakkauksissaan.
 
 
Lovin tuotteita voi lähettää muuten myös postitse, pakkaukset ovat litteitä ja kevyitä. Sisällä on ohut kuvioleikattu vanerilevy, josta sitten itse kootaan ohjeiden mukaan lopullinen tuote. Kartonkipakkauksissa on valmiina paikat vastaanottajan osoitteelle ja postimerkille. Aivan ihastuttava lahjaidea, vink, vink!
 
 
We plant trees! Puu on Lovin juttu ja onhan se kaunista, luonnonmukaista ja uusiutuvaa materiaalia. Lovin tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista, joka takaa korkean laadun, mutta lisäksi myös kestävällä pohjalla olevat materiaalihankinnat. Lovilla on myös upeita ajatuksia ja käytäntöjä toiminnassaan. Tuotteissa käytetty materiaali hankitaan hyvin hoidetuista ja uudelleen istutettavista, kotimaisista metsistä. Lisäksi uusia puita istutetaan maailman kuivuus-, eroosio- ja tulva-alueille yhteistyössä Eden Deforestation Projectsin kanssa. Vuodesta 2009 puita on istutettu jo lähes 180 000 kappaletta ja joka vuosi pieniä taimia istutetaan vähintään 50 000 lisää.
 

Lovin pieni tonttu istumassa kuusen alla, vieressään harmaa poro. Näitä Lovi-tonttuja on eri värisävyissä ja tämän itse valitsemani punaisen lisäksi on saatavilla harmaan- ja vihreänsävyiset tontut. Muotoilu on kaunis ja tykkään, kun tämän voi asetella istumaan tuohon kannen reunalle ja tontun jalat ovat ulkonevat. Lovi-poroja on myös saatavilla eri värisinä ja vaihtoehdot ovat tämän harmaan lisäksi punainen ja puunvärinen.
 

Lovin tuotteet ovat koottavia ja tykkäsin kyllä koota näitä ja olikin yllättävän helppoa, kiitos hyvien ja selkeiden ohjaiden. Tässä kuvassa Lovi-poro kokoamisvuorossa. Ensin otin osat varovasti irti vanerilevystä ja askel kerrallaan poro kasautui. Jännä oli myös nähdä tuo muutos kokoamisen edetessä, kuinka tämäkin ohut vaneri muuttui kolmiuloitteiseksi ja vieläpä poroksi.


Lovi-tonttu ja tässä kuva ennen kokoamista. Tontun kokonaiskorkeus on 12 cm.

 
Siinäpä tonttu ja poro juuri koottuna. ♥ Lovin koottavat tuotteet eivät tarvitse liimaa vaan palaset loksahtavat näppärästi paikoilleen. Tämä on kiva, kun nämä voi sitten halutessaan purkaa ja säilyttää pakkauksessaan odottamassa jälleen uudestaan kokoamista ja esille pääsyä.
 
 
Lovin kuusipuuta olen ihaillut jo pitkään ja nyt tämä komistus pääsi meidän kotiin. Lovin verkkokaupasta löytyy vanerisia, koottavia puita muitakin, kuten esimerkiksi kirsikkapuu ja vuodenaikapuita, joissa oma väri jokaiseen vuodenaikaan. Ihana idea.
 
 
Lovi-kuusen osat pakkauksessaan. Valitsin meille 50 cm korkean kuusen, se kun kooltaan sopii mukavasti meidän olohuoneeseen, pöydän päälle. Kuusia on verkkokaupassa monta eri kokoa ja suurin kuusi on upea ja näyttävä 180 cm korkea eli sopii vaikkapa sen perinteisen joulukuusen tilalle. Ihastuin tähän  puunväriseen versioon. Kurkkaa tästä Lovin verkkokaupan upeaa puuvalikoimaa!


 
Lovi-kuusen osat pöydälle levitettynä. Osia on yhteensä 15 kappaletta ja osat on selkeästi numeroitu. Kokoaminen olikin sitten juuri tuon selkeyden takia yllättävän nopeaa ja helppoa vaikka aluksi jännitinkin, miten onnistun. Kokoaminen aloitetaan puun alaosasta ja pikku hiljaa noustaan numerojärjestyksessä ylöspäin.
 
 
Ja pitäähän kuusessa koristeitakin olla, vai mitä! Nämä Lovi-pallot ovat halkaisijaltaan 3,5 cm ja sopivat oikein kivasti juuri 50 cm korkeaan kuuseen. Pakkauksesta saa koottua pieniä palloja yhteensä seitsemän kappaletta. ♥ Valitsin tähän kokonaisuuteen kauniit, punaiset pallot ja nämähän ovat todella monikäyttöisiä. Mietin, että sopisivat kauniisti myös vaikkapa joulupöydän koristeeksi.
 
 
Lovi-pallojen pakkauksessa on mukana myös ripustusnarut, jotka pujotetaan paikoilleen kokoamisvaiheessa.

Kuusen latvaan valitsin niin ikään punaisen pienen tähden. Tämä Lovi-tähti on halkaisijaltaan 5 cm ja se istuu nätisti paikoilleen. Tähden mukana pakkauksessa on myös ripustusnaru mutta sen jätin nyt kokoamisvaiheessa pois, kun halusin tästä latvatähden. Tällaisia ihanuuksia meidän kodin sisustuksesta löytyy ja näiden mukana täällä meillä ollaankin jo pikku hiljaa siirrytty joulun ajan tunnelmiin. Ihanaa marraskuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian!

♥ ALEKOODI -20 %♥

Koodilla LASITUPA20 
saat 20 % alennuksen 
Lovin verkkokaupan tuotteista! 
 
 ♥
 
Koodi on voimassa 
sunnuntaihin 13.11. saakka. 
 

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!