7.11.2022

Katin CosmeticCorner ♥ Colosé ♥ ARVONTA

Yhteistyössä: Colosé ♥ Marraskuun alkua mennään. Toissa yönä tänne Kuopioon satoi jo ensilumi. Onneksi tuli vaihdettua talvirenkaat autoon viime viikolla niin voi ajellakin sitten huoletta tuosta lumen tulosta, tästä tämä talven aika sitten alkaa.

 
Talvi tuo mukanaan myös ihonhoidon haasteita ja oma ihoni tarvitsee aina kunnon kosteutusta. Blogin CosmeticCornerissa pääsee esittelyyn nämä kuvassa komeilevat ja aivan ihanat Colosén tuotteet. Vasemmalta Colosé Créme Vitalisante Hyaluronihappovoide 24H, Basic Alusmascara sekä Kasvien Kantasoluvoide matkakoossa. Ja vink, vink... osallistu tuon upean Colosé Créme Vitalisante Hyaluronihappovoiteen arvontaan Instagramin puolella tililläni @lasitupa!
 
 
Colosén kosmetiikkatuotteet ovat peräisin Sveitsistä ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita. Tuotteiden raaka-aineet ja valmiit tuotteet noudattavat Maailman terveysjärjestön, WHO:n vaatimuksia. Colosé vaatii myös tuotteidensa ulkopuolisilta raaka-aineiden toimittajilta täydellistä eläinkokeettomuutta, ja tämä on mielestäni erityisen arvostettava seikka. Colosén oma tehdas noudattaa niin ikään myös valmiiden tuotteiden testausten osalta eläinkokeettomuutta. ♥ Colosén tuotteet soveltuvat hyvin myös herkkäihoisille ja tuotteissa ei ole lainkaan mikromuoveja... ihania tuotteita siis kaiken kaikkiaan!
 
 
Aloitan esittelyn tästä voiteesta, joka on muuten myös arvontavoittona. Colosé Créme Vitalisante Hyaluronihappovoide 24H on samalla sekä yö- että päivävoiteeksi soveltuva ANTI-AGE-tuote. Vitalisante on erityisesti aikuista ihoa ravitseva, suojaava ja syväkosteuttava voide.
 
 
Voiteessa on hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta sekä A-, E- ja C-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin muodostumista. Voiteen koostumus on mielestäni oikein miellyttävä ja silkkimäinen.
 
 
Tätä voidetta on ihana levittää iholle ja voide soveltuu hyvin aikuiselle iholle. Purkissa on voidetta 50 ml. Voiteen tuoksumaailma on erittäin mieto ja miellyttävä. Voiteessa on passionhedelmän sisältämiä iholle tärkeitä omega rasvahappoja sekä solun rakenteita tukevia keramideja. ♥

 
Colosé Alusmascara on ihana ja tehokas kosmetiikkatuote. Alusmascara on väriltään valkoinen ja sitä käytetään pohjustustuotteena ennen varsinaisen ripsivärin levittämistä sen päälle. Tällä saa oikeaa supervolyymia ja taipuisuutta ripsiin. Tykkään, kun ripset ovat tuuhean oloiset ja pituuttakin ripsissä saa mielestäni olla aina runsaasti. Tämä alusmascara auttaa siinä ja antaa kivasti kaivattua ryhtiä.
 

Alusmascara sisältää mm. riisinlesevaha, oliiviöljy-, carnauba- ja candelillavahaa sekä palmuöljyä. Nämä raaka-aineet yhdessä kosteuttavat, hoitavat ja vahvistavat ripsiä. ♥ Kiva vinkki tämän alusmascaran käyttöön on, että tätä voi levittää ripsille myös yöksi, jolloin se yön aikana vaikuttaa ripsiin ravitsevasti. Alusmascara auttaa myös poistamaan ripsivärin hellästi ilman suuria hankauksia ja ripset tykkää!

 
Colosé Kasvien Kantasoluvoide, ANTI-AGE Plant Stem Cell 24H Repair Cream syväkosteuttaa ja korjaa ihon eri kerroksia.  Tämä voide soveltuu erinomaisesti juurikin 30+ ikävuodesta eteenpäin.  Ihosta tulee sileä, notkean taipuisa sekä kiinteä. Voiteen tuoksu on niin ikään hillitty ja kukkainen. ♥ 
 
Ja sitten se ihana arvonta! Ota osaa Colosé Créme Vitalisante Hyaluronihappovoiteen arvontaan Instagramin puolella tililläni @lasitupa! Osallistua voi lauantaihin 12.11. klo 18.00 saakka! Mukavaa marraskuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥
 
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!