20.11.2022

Koruja ja kiviä ♥ Kolmas Silmä Puoti

*Yhteistyössä Kolmas Silmä ♥ Meille tuli jo ensilumi viime viikolla. Luonto on niin kaunis, kun sitä peittää valkea luminen peite. Toivottavasti tuo lumi nyt pysyisi maassa, se on niin kiva, kun se samalla kirkastaa maisemaa ja antaa valoa. Täällä on oltu jälleen kivien, kristallien ja korujen lumoissa. Nämä kuvan käsintehdyt ihanuudet ovat kotimaisen Kolmas Silmä Puodin valikoimasta. ♥

Tämä vegaanihapsuinen avaimenperä Aurinko & Kuu kulkee mukanani laukkukoruna ja kiva, kun tämä on niin monikäyttöinen. Tämän voi asettaa roikkumaan tuosta avattavasta karabiinilukosta. Tykkään tuosta metallisesta Aurinko & Kuu- symbolista ja sininen upea Lapis Lazuli-kivi ja mustat hapsut viimeistelevät kokonaisuuden niin kauniisti.

Lapis Lazuli on upean näköinen kivi. Sininen sävy on erikoinen ja kivi tunnetaan niin sanottuna hallitsijoiden kivenä. Lapis Lazuli oli arvostettu kivi mm. Mesopotamiassa ja Egyptissä. Kerrotaan, että Lapis Lazuli-kiveä kantoi korunaan mm. Egyptin Kleopatra.

Lapis Lazuli on vahva hyvän olon kivi, oikea voimakivi. Sen sanotaan avaavan tietoisuutta ja vahvistavan luontaisia lahjoja ja taitoja. ♥ Kolmas Silmä Puodin verkkokaupasta löytyy kauniita ja erilaisia kiviä ja kristalleja, käyhän kurkkaamassa!

Puuvillapussukan päällä on kaunis Voimakoru poronsarvella. Sarvikorun pituus on noin 5 cm. Hopeansävyisen ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun ketjun pituus 60 cm ja vahvuus 2,5 mm. Koru on erityisen näyttävä ja sopii moneen asuun. Poronsarvi kuvastaa voimallista kasvua. "Voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin. ♥

Tämä koru, kuten myös tuossa aiemmin esitelty avaimenperä ovat käsintehtyjä. Saaga Saarnisolan upeita tuotteita on Kolmas Silmä- puodin verkkokaupassa useita erilaisia ja hän on Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä. ♥ Muuten, aivan ihania joululahjaideoita nämä myös. ♥ Ihanaa marraskuuta sinulle ja palaillaan taas pian!

 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!