13.11.2022

Tauluja seinälle ♥ Gallerix

Yhteistyössä: Gallerix ♥ Täällä sitä ollaan jälleen oltu sisustamisen pyörteissä. Sain valita Gallerixin verkkokaupasta mieleiseni julisteet ja tässäpä tämä meidän kotiin päätynyt setti. Nämä kolme julistetta kehyksineen pääsivät nyt meidän kodin seinälle.

Ollaan puolison kanssa sellaisia, että tykätään katsoa elokuvia todella paljon. Tämä päällimmäisenä oleva mustavalkoinen Marlon Brando juliste on kuva yhdestä kuuluisimmasta elokuvasta The Godfather (Kummisetä) vuodelta 1972. Julisteessa on elokuvan näyttelijä Marlon Brando hahmossaan nimeltä Vito Corleone. Gallerixin verkkokaupassa julisteet ovat omissa kategorioissaan ja halutessaan voi selailla valikoimaa sen pohjalta. Nämä elokuvajulisteet löytyvät ikonisten valokuvien kokoelmasta.

Nämä kaksi julistetta veivät sydämeni aivan saman tien, kun bongasin nämä Gallerixin verkkokaupasta. Nämä kuvat ovat japanilaisen taiteilijan Ohara Kosonin ja siinäpä on kuvassa kaksi upeutta: korppi sekä tiikeri. Vasemmalla Crow And Full Moon By Ohara Koson Juliste ja oikealla Roaring Tiger By Ohara Koson Juliste. Minua viehättää näissä kuvissa tuo tilan käyttö ja värit ovat niin kauniit ja samalla harmoniset - ja tuo kuu molemmissa kuvissa luo myös sellaista jännittävää mystisyyttä.

Julisteiden paperin laatu on hyvä ja tykkään myös tuosta pinnan mattamaisuudesta ja tunnusta. Painojälki on myös todella laadukas. Gallerixin julisteet on painettu korkealaatuiselle 200 gramman semimattaiselle paperille, ja paperi on paksuhkoa. Paperin on valmistanut ranskalainen Clairefontaine.

Julisteet pääsivät näihin niille sopiviin kehyksiin ja nämä oli helppo tilata julisteiden kanssa samasta paikasta, Gallerixin verkkokaupasta. Kuvassa kehykset vielä paketeissaan.

 
Ohara Kosonin 30 x 40 cm kokoisiin julisteisiin valitsin puiset, tammiset kehykset ja mustavalkoiseen kuvaan valitsin sopivan mustan metallisen kehyksen kokoa 21 x 30 cm. Kaikki Gallerixin kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa.
 

Kehysten pleksilasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta ja se on hyvä muistaa sitten poistaa asennuksen yhteydessä. ♥ Pleksilasi on kauniin lasimaisen kirkas ja kevyt materiaali.

 
Julisteiden asettelu kehyksiin on nopeaa ja helppoa. ♥

Siinäpä julisteet puisissa kehyksissään ja seinällä. Musta korppi pääsi vanhan puisen lokerikon vasemmalle puolelle ja tiikeri oikealle puolelle. Mielestäni tämä on niin kivan tasapainoinen kokonaisuus ja sävyt sopivat yhteen nätisti.

Olen miettinyt tuon seinän maalaamista jo vähän aikaa, jokin vanha taitettu vihreän sävy tai luonnon sävy kiinnostaisi kovasti. Tummempi seinän sävy varmastikin korostaisi myös siinä olevia tauluja. Tässäpä näitä tunnelmia meidän kotoa. Ihanaa marraskuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!