29.3.2023

♥ Dress like Marie ♥ Arvonta

Yhteistyössä: Dress like Marie ♥ Kevät etenee vauhdilla. Pari päivää vielä maaliskuun puolella ja sitten kääntyykin jo huhtikuuksi, ihanaa! Nyt esittelyyn pääsee uusin asusettini, mustat farkkuleggingsit ja neule. Olen aivan ihastunut näihin. Nämä ihanuudet löytyivät kotimaisen Dress like Marien verkkokaupan valikoimasta. ♥ Osallistu muuten samalla Dress like Marien mustien farkkuleggingsien arvontaan, osallistumisohjeet löytyvät tuolta postauksen loppupuolelta.

Dress like Marien valikoimasta löytyy erilaisia vaatteita arkeen ja juhlaan, asusteita ja koruja. Vaatteet ovat mukavan monikäyttöisiä ja niitä voi stailata usealla tavalla. Dress like Marie tarjoaa muuten myös stailausapua! Itse pitäydyin näissä mustissa mutta vaatteiden värikkyys ja hauskat kuviot ovat myös Dress like Marien valtti ja kannattaa kurkata tuo upea valikoima vaikka tästä.

Dana- neuleita on saatavilla Dress like Marien verkkokaupassa useita eri värejä. Tämän mustan lisäksi esimerkiksi tummankeltainen, -sininen ja -vihreä. Kiva, kun on värivaihtoehtoja. Dana -neule on napiton ja neule on erittäin joustavaa. Neuleen hihat ovat mukavan pitkät ja mukavan kapeat.
 

Jennifer -farkkuleggingsit ovat erittäin mukavat päällä ja tykkään, kun nämä ovat korkeavyötäröiset. Näitä leggingsejä voi lisäksi yhdistellä sitten mielin määrin vaikka millaiseen yläosaan. Leggingsien kanssa käy hyvin esimerkiksi crop toppi tai vaikka villatakki. 


Jennifer -farkkuleggingseissa on sisäpuolella vuori, joka on erityisen pehmeä ihoa vasten. Vuori tekee housuista miellyttävän tuntuiset päällä ja ne myös tarpeen mukaan lämmittävät viileällä kelillä.

 

Nämä lämpöiset mustat leggingsit näyttävät aivan farkuilta ja nuo ommelkuviot, muut yksityiskohdat ja taskut on painettu kankaaseen. Tykkään, kun tuo kuosi on hiukan kulutetun näköinen, kuten oikeissa farkuissa.


Dress like Marien valikoimasta löytyy vaatteita kaikenkokoisille naisille ja ihan mahtava juttu on, että nämä päälläni olevat neule ja leggingsit ovat one size ja kokoa M-3XL! Eli kangas on näissä niin joustavaa ja pehmeää, että nämä muotoutuvat moneen kokoon. Aivan ihanat ja ovathan nämä niin supermukavia päällä.

ps. Dress like Mariella alkaa muuten 30.3. kampanja, jossa alennuskoodilla KICKSTART saa 20 % alennusta koko valikoimasta pois lukien Nepalissa käsinvalmistetut tuotteet! Alennuskoodi on voimassa 4.4.2023 saakka. Kurkkaa lisäinfoa Dress like Marien verkkokaupan puolelta. Ja sitten ihanan arvonnan pariin...


Arvonta! 

Arvonta on päättynyt, Kiitos kaikille osallistujille!
Voittaja on paletski_
 
Ota osaa Dress like Marien mustien 
JENNIFER -farkkuleggingsien arvontaan!

Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogissa ja myös
Lasituvan Instagramissa @lasitupa

Jätä kommentti ja kerro kommentissa myös sähköpostiosoitteesi, 
jotta voin sitten ilmoittaa mahdollisesta voitosta.

Arvonta päättyy keskiviikkona 5.4.2023 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea arvontaan!
 
T:Kati

10 kommenttia:

  1. Ihana arvonta farkkulegginseistä , mukana arvonnassa.
    tyttiklemetti63@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Oo, nämähän olisi aivan mahtavat! 😍 Suviblaa@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Hei Kati! Olen silloin tällöin lukenut blogiasi. Myöskin minulla on tämän Dress like Marielta tyttäreni häihin ostettu mekko. Se on aivan ihana ja käy moneen menoon.
    Nyt huomasin tämän mahdollisuuden voittaa nämä mustat Jennifer- farkkuleggingsit
    .
    Sähköpostiosoitteeni on punatulkku@gmail.com Jos voitto osuisi minuun.

    Hyvää jatkoa! Terveisin Irja

    VastaaPoista
  4. Ovat todella ihanat vaatteet ja mukavat päällä varmasti, osallistun arvontaan.
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  5. Kiva arvonta ja mukana ehdottomasti 👍👍
    pipsaksi at gmail.com

    VastaaPoista
  6. Osallistun mukavan tuntuisten farkkujen arvontaan. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Nuo legginsit on ihanat! <3

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hienolta näyttävät legginssit!
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  9. Ihanat leggarit, varmasti farkkuja mukavammat jalassa. Mukana arvonnassa! kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ihana arvonta, osallistun innolla.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!