7.3.2023

Pipo & huivi ♥ Samoaja Clothing

 
Yhteistyössä: Samoaja Clothing ♥ Täällä ollaan maaliskuisissa pakkastunnelmissa. Mittari näytti aamulla vajaata 20 asteen pakkasta ja on kaunis keväinen ilma. Pakkasella on hyvä pukeutua lämpimästi. Pipo tuppaa itselläni joskus unohtumaan matkasta mutta on se paljon mukavampi ulkoilla, kun on lämmin olo. On ihanaa päästä esittelemään näitä kotimaisia Samoaja Clothingin tuotteita, pipoa ja merinovillahuivia teille ja näistä onkin muodostunut talvikauden mieliasusteeni.
 
 
Samoaja Clothing on kotimainen vaatemerkki ja toimii Rovaniemeltä käsin. Valikoimasta löytyy erilaisia college- ja T-paitoja sekä asusteita, kuten pipoja ja huiveja. Tuotteet ovat unisex-mallisia ja ajattomia tyyliltään. Itseäni sykähdytti kuluttajana vastuullisuus ja Samoaja Clothingin tuotteiden materiaalit ovatkin 100 % merinovillaa, joka on mulesing-vapaata ja Suomessa neulottua 100 % luomupuuvillakangasta. ♥ Kuvassa Samoaja Merinopipo mustana.

 
Suomessa valmistettu pipo on 100 % merinovillaa. Pipoa on saatavilla mustan lisäksi myös konjakin sävyisenä. Kurkkaa pipovaihtoehdot Samoaja Clothingin verkkokaupasta, johon pääset vaikkapa tästä. Merinovilla on  erityisen lämmin ja pehmeä materiaalina ja onkin omiaan pakkaskeleissä käytettäväksi. Pipo on miellyttävän joustava. Kokovaihtoehtoja on yksi, onesize, jolloin se muovautuu mukavasti moneen.
 
 
Aurinko paistaa ja lunta on täällä Kuopion korkeuksilla maassa paikoin metrinkin verran. ♥

 
Pipossa on keinonahkasta valmistettu merkki, joka viimeistelee tyylin. ♥ Merkki on ommeltu pipon reunassa olevaan taitteeseen. Taitteen ansiosta pipossa on tarpeen mukaan kokovaraa myös pituussuunnassa ja pipoa saakin aseteltua siten omaan tyyliin sopivaksi.

 
Tämä meleerattu harmaa Samoaja Clothingin valmistama huivi on 100 % merinovillaa. Huivit valmistetaan pientuotantona aivan napapiirin tuntumassa Lapissa. Huivi on putkimainen ja se pujotetaan pään yli kaulalle. Huivin leveys on 23 cm ja pituus 21 cm. Ihastuin tämän huivin tuntuun, se on ihoa vasten miellyttävä ja pehmeä. Tarvittaessa huivia voi nostaa nenän päälle, jos tuuli ja pakkanen puraisee. ♥ Tällaisia asustetunnelmia tällä kertaa... oikein ihanaa maaliskuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!