3.9.2023

Nimikoitu lahja isälle ♥ You Name It

 
Yhteistyössä: You Name It ♥ Kesä alkaa jäleen kääntymään syksyn puolelle. Puutarhassa on tähän vuodenaikaan omaa tekemistä, kuten perennapenkkien alasleikkausta ja sipulikukkien istuttamista. Ajatukseni ovat jo lahjahankinnoissakin, loppuvuodesta kun on monen moista juhlaa tiedossa. Tässä esittelyä aivan ihanasta lahjaideasta, jonka sain kotimaiselta You Name It-verkkokaupalta. Kuvissa komeilee nimikoitu miesten kylpytakki.
 

You Name it on erikoistunut erilaisiin yksilöllisiin lahjatavaroihin, joissa yhdistyy laatu ja henkilökohtaisuus. Lahjaideoita on saatavilla koko perheelle sekä erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Minusta on aivan ihanaa antaa lahja, joka on henkilökohtainen saajalle. Esimerkiksi nimikointi tai kaiverrus tekee lahjasta merkityksellisemmän ja lahja on silloin myös uniikki. Kurkkaa upea valikoima tästä: www.younameit.fi.

 
Nimikoitu kylpytakki tuli nopeasti tilauksen jälkeen postitse ja valmiiksi lahjapaketoituna. Ihanan helppoa ja onhan tällainen kaunis kokonaisuus aivan ihanaa antaa lahjaksi. ♥ Isänpäivä on marraskuussa ja joulukin on tulossa, joten ei muuta kuin isänpäivä- ja joululahjaideat muhimaan.
 

Nimikoitu kylpytakki tuli lahjaksi puolisolleni. ♥

 
Athair tarkoittaa isää ja sanan alkuperä on vanha, kelttiläinen. Athair-teksti on mielestäni kauniisti nimikoitu ja taustalla on iso A-kirjain. Tilausvaiheessa voi valita itse kirjailtavan sanan ja vaikka nimen. Kylpytakkiin voi halutessaan saada tekstin myös ilman tuota isoa alkukirjainta taustalla. Kiva kun on vaihtoehtoja.
 
 
Kylpytakki on erityisen pehmeää materiaalia ja miellyttävää puuvillafroteeta ihoa vasten. Kylpytakin ulkopuoli on lyhyeksi leikattua tiheää, tumman harmaansävyistä mikrokuitua. Mikrokuidun ansiosta kylpytakki kestää pesukulutusta ja sen pehmeys säilyy, mikä on hyvä juttu käyttäjää ajatellen.
 
 
Kotimaisen You Name It-verkkokaupan arvot ovat myös upeita ja ne tekevät myös shoppailuhetkestä itselle merkityksellisen. You Name It valitsee tarkoin yhteistyökumppanit ja esimerkiksi tekstiilituotteet hankitaan ainoastaan suomalaisilta tai ruotsalaisilta toimijoilta, joiden vastuullisuusohjelmat sopivat You Name Itin omaan arvomaailmaan. You Name It lahjoittaa lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta 0,10 € Mannerheimin Lastensuojeluliitolle  kiusaamisen vastaiseen työhön. ♥

 
Oikein ihanaa syyskuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥
 

 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!