25.7.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Heinäkuun Jolie Box


Saanko esitellä, heinäkuun 2018 ihana Jolie Box ja boxin ihanuudet luonnonkosmetiikan maailmasta. Ihania nämä kosmetiikkapaketit, joita voi tilata itselleen. Paketissa kun on valmiiksi koottuna erilaisia tuotteita ja yleensä laatikosta ilmestyy ylläreitä ja itselle täysin uusia tuotteita, mikä vaan lisää entisestään mielenkiintoa. Heinäkuun Jolie Boxista löytyy Mádaran silmänympärysvoide, Acorellen kevyttuoksu, Uoga Uogan huuli- ja poskipuna, Couleur Caramelin luomiväri sekä Absolutionin kasvovoide.No niin, aloitellaan Jolie Boxin yllättäjästä, Acorelle Eau Fraiche -kevyttuoksusta. Yllättäjä tämä on siinä mielessä, että ihastuin tähän tuoksuun heti ensi nuuskaisulta ja tämä on nyt omalla tuoksulistallani ykkösenä. Melkoinen saavutus, kun olen aina niin supernirso hajuvesien ja ylipäätään tuoksujen suhteen.


Acorellen kevyttuoksuja on useita erilaisia ja ne koostuvat vehnäalkoholista sekä luonnollisista eteerisistä öljyistä ja kukkaisvesistä. 


Acorellen tuoksu on nimeltään Absolu Tiare ja tuoksumaailmasta löytyy appelsiinia, mandariinia, ylang ylangia, jasmiinia ja vaniljaa. Vaikea yhdistelmä kuvitella mutta tuoksu on erittäin raikas, ja varsinkin vaniljan ja appelsiinin ihana yhdistelmä tulee mielestäni esiin todella miellyttävästi. Tämä Acorellen tuoksu pääseekin CosmeticCornerini Top 10-listalle sijalle 3 ♥ Niin ihana tuoksu!


Tuoksu on kauniissa pitkänomaisessa lasipullossa ja kun kyse on luonnonkosmetiikasta, on tämä tuote täysin vegaaninen ja ainesosat 100 % luonnollisia. Tykkään.Sitten erikoisempi luomiväri, nimittäin voidemainen sellainen. Kyseessä on Couleur Caramel Essence de Provence Cream Eyeshadow, sävy 178, jonka hohtavan pronssinen sävy on todella kaunis. Tämä sävy sopii ihanasti kesään.


Luomiväri on voidemainen ja silkkimäinen koostumus soveltuu hyvin myös vaikka rajausten tekoon. 


Uoga Uoga Lip & Cheek Colour on ihana voide, jota voi käyttää huulipunana ja myös poskipunana. Sävy Apricot 602 on persikkainen ja jälleen niin ihanan kesäinen. Uoga Uogan tuotteet ovat käsintehtyjä ja sisältävät puhtaita ja luonnollisia mineraalipigmenttejä sekä kasviöljyjä. Voide on todella ihanaa koostumukseltaan, sopivan pehmeää ja levittyy vaivattomasti. Pigmenttiä on myös mukavasti.


Tämä Apricot-sävy on mielestäni lämmin ja sopii erityisen hyvin ruskettuneelle iholle ja huulille. Levittämiseen voi käyttää sormia tai myös sivellintä. Voiteessa on mukana mm. ravinteikasta moringaöljyjä jolla on ihoa tervehdyttäviä ominaisuuksia. 


Absolution La Crème de Santé on tasapainottava kasvovoide ja tämä onkin ollut Jolien myydyimpiä tuotteita. Voide rauhoittaa ihoa ja soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille. Voide imeytyy nopeasti ja soveltuu hyvin meikin alla käytettäväksi. Mielenkiintoista tässä voiteessa on, että sen koostumukseen on lisätty prebiootteja, jotka ruokkivat iholle elintärkeitä ja hyviä bakteerikantoja.


Oman kuukausittain ilmestyvän Jolie Boxin voi tilata kolmen tai kuuden kuukauden tilausjaksolla Jolien verkkokaupasta. Tuotteita boxissa on yleensä 4-6 erilaista joista osa on näytekokoja ja mukana on yleensä vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Boxista tekee kuluttajalle kannattavan se, että boxin arvo on yleensä oikeasti kaksinkertainen siihen verrattuna minkä itse maksaa. 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!