15.7.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Revlon Be Fabulous + ALEKOODI


No nyt on saatu nauttia auringonpaisteesta ja helteestäkin ja on kyllä ihanaa, kun tänä vuonna kesä onkin ollut näin upea. Onpahan ainakin saanut "ladattua akkujakin" ihan olan takaa. Nyt CosmeticCornerissa esittelyvuoroon pääsee tämän hetken mielituotteeni hiustenhoidon maailmasta. Saanko esitellä, Be Fabulous shampoo ja -hoitoaine by Revlon Professional.


Be Fabulous -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia hiustenhoitotuotteita, ja sain testiin Texture Hair -tuoteperheen Curly Hair shampoon ja Curly Hair hoitoaineen. Nämä tuotteet soveltuvat varsinkin kiharoille, taipuisille ja pörröisillekin hiuksille erittäin hyvin.Revlonin Be Fabulous -tuotteissa on yksi ihana ja miellyttävä piirre, eli kaikki tuoteperheen tuotteet noudattavat C.R.E.A.M. -ohjelmaa, jonka tarkoituksena onkin tehdä hiuksista terveet ja hyvin hoidetut - ja mitäs sitä tuotteelta voi enempää toivoakaan. :-) 

C.R.E.A.M. -lyhenteet tulevat sanoista:

C -värisuoja, joka hidastaa värin haalistumista
R -korjaus, tuotteiden ainesosat vähentävät hiussuomujen vahinkoja ja auttavat estämään hiusten katkeilua.
E -kiilto, tuotteet sisältävät mm. pantenomia, joka on B5-vitamiinin esiaste, joka auttaa kiillon takaisin hiuksiin.
A -Anti-Age, useimmat tuoteperheen tuotteet sisältävät mm. E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti.
M -kosteutus, auttavat ylläpitämään hiusten luonnollista kosteustasapainoa.


Shampoo ja hoitoaine ovat 250 ml:n kokoisissa purkeissa. Purkin pohjan muotoilu auttaa sitä pysymään helposti pystyssä, eikä ole ainakaan vaaraa, että purkki kaatuisi ja sisältö valuisi hukkaan. Itse aina huomioin näitä pieniä mietittyjä yksityiskohtia. Mutta se sisältö on kuitenkin tärkeintä ja olisipa jälleen olemassa se tuoksunäyttö, jolla voisin tämän tuoksun jakaa teille. Tuoksumaailma on miellyttävä, pehmeä ja mukavan mieto... hiukan kukkamainen ja molemmissa tuotteissa hiukan erilainen, tykkään. ♥


C.R.E.A.M. Curl Defining Shampoo puhdistaa hiukset hyvin ja antaa kuitenkin sitä kaivattua kosteutta. Shampoolla on myös hiukset erottava vaikutus ja varsinkin taipuisille ja kiharoille hiuksille tämä on hyvä ominaisuus, hiuksista tulee pehmeät ja kiharoista myös joustavat. C.R.E.A.M. Curl Defining Conditioner -hoitoaine antaa myös hiuksille kosteutta. Hoitoaine tuo lisäksi kiiltoa hiuksiin.


Nämä ihanuudet löytyvät äskettäin avatusta, uudesta verkkokaupasta, www.kosmetiikkapuoti.fi:n valikoimista, josta löytyy muitakin ihania hiustenhoitotuotteita sekä paljon erilaisia laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Verkkokaupan brändejä ovat mm. Revlon Professional, SachaJuan, Orofluido, Hempz, D:FI sekä Affect Cosmetics. Ei muuta kuin shoppailemaan ja voit käyttää vaikka tuon teille lukijoilleni saamani -30 % -alekoodin näihin ihanuuksiin! ♥


♥ ALEKOODI! ♥

Jat Pro ja Kosmetiikkapuoti tarjoaa teille ihanat blogini lukijat,
ihka oman alekoodin...Syötä kassalla koodi:
LASITUPA

...niin saat kaikista
www.kosmetiikkapuoti.fi:n
normaalihintaisista
tuotteista -30 % alennuksen!


Ihanassa yhteistyössä:
-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!