31.8.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Clarins Joli Rouge et Noir 2018


Siinäpä ne ovat, vielä omissa kirkkaan punaisissa laatikoissaan... Ranskalaisen kosmetiikan klassikon, Clarinsin, upeat syksyn uutuusmeikkeihin kuuluvat ihanuudet. Laatikoista löytyy mielenkiintoisia kaksisävyisiä huulipunia, ripsiväriä sekä purnukka silmänrajausgeeliä siveltimineen. 



Kuvassa Clarinsin syksyn 2018 ihanuudet sievässä rivissä. Mielestäni nämä ovat todella kauniita ja varsinkin tuo kultainen olemus ja värimaailma tekevät näistä tuotteista niin upeita ja arvokkaan oloisia. Hyppysissään sitten myös tuntee, että kyse on laadusta ja että on oikeasti panostettu siihen, että käyttäjää on ajateltu. ♥


Huulipunat vielä laatikoissaan.


Kuvassa kolme erisävyistä Clarins Joli Rouge Gradation -huulipunaa, jotka ovat syksyn 2018 uutuuksia. Huomaatko jännittävän kaksisävyisyyden. Nyt nimittäin sukelletaan värien maailmaan ja sävyjen luomaan illuusioon. Huulipunissa kulkee erikoinen, hiukan vaaleamman sävyinen raita, joka antaa huulille yhdellä levityskerralla kaivattua muotoa ja kaunista väriä. 


Tuo väriraita tuo jännästi vaalean sävyn huulten keskelle luoden huulista täyteläisemmät ja tummemmat sävyt sitten korostavat huulten muotoa.


Kuvassa vasemmalta lämpimiä oranssin sävyjä yhdistelevä Clarins Joli Rouge Gradation 80 Coral Gradation, luumun sävyinen 803 Plum Gradation sekä punaisen sävyissä 802 Red Gradation.


Mikäs sinun mielisävysi on... itse ihastuin tummanpuhuvaan 803 Plum Gradationiin (3,5 g). Näissä huulipunissa on hyvin vieno ja miellyttävä tuoksu. Itse arvostan huulipunissa myös levittyvyyttä sekä sitä, että väri pysyy pitkään huulilla. Huulipunien raaka-aineina on käytetty mm. mango-öljyä ja suolayrttiä, joilla on kosteuttava ja hoitava ominaisuus. No arvatkaas täyttyivätkö kriteerini... no kyllä vain ja tykkään. ♥


Uutuuksista löytyy myös tämä kuvan ripsiväri, ihanassa kultaisessa pakkauksessaan. Supra Volume Mascara 01 Intense Black (8 ml) sisältää kahta erilaista vahaa ja onkin muuten mustaakin mustempi, sisältäen rutkasti hiilipigmenttiä. Aina puhutaan siitä, että ripsiin tulisi saada pituutta ja tuuheutta ja niinhän se vaan on. 


Ripsivärin harjakset ovatkin todella pehmeät ja siten myös taipuisammat, kuin mitä olen missään ripsivärissä aiemmin törmännyt. Harjan pehmeys tekee sitten väristä helposti ja mielestäni todella tehokkaasti levittyvän. Tuo pehmeämpi harjasosa tuntuu myös käytettäessä ikään kuin taivuttavan ripsiä, mikä on todellakin kiva lisä.


Tämä tuote on itselleni uudenlainen, nimittäin kyseessä on geelimäinen rajausväri pienessä purnukassaan: Clarins Waterproof Eyeliner Gel 01 Intensive Black (3,5 g).


Rajausvärin mukana tulee Clarinsin oma pieni sivellin, jolla rajaus on hyvä tehdä, sillä sen harjakset ovat todella taipuisat ja pehmeät. Koska kyseessä on vedenkestävä tuote, on värin pysyvyys iholla myös sitä luokkaa. Purnukan pohjassa lukeekin Long-lasting 12 h.


Rajausvärin pigmentin määrä on sitten aivan omaa luokkaansa ja oikein säikähdin, kuinka kauniisti tuo sivellin tekee yhtenäistä viivaa. Vain pieni pyyhkäisy ja ihanat kissansilmärajaukset ovat valmiina, voilà! Nämä Clarinsin Joli Rouge et Noir -syysmeikkikokoelman meikit tulevat muuten myyntiin ihan pian, syyskuussa 2018. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Clarins



-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!