25.8.2018

Miesten omat by Stoorla


No siinäpä on mahtava setti miesväelle, eikös! Minusta on aina välillä kiva esitellä miesten tuotteita täällä blogissani, ne kun saavat "palstatilaa" blogeissa muutenkin ihan liian vähän. Ja tuota tuotetestailua edesauttaa sitten meidän perheen kolme kaksilahkeista.


Tässä kuvassa meidän perheen pään hyppysissä, laatikollinen Stoorlalta testiin saatuja mielenkiintoisia ja koko miesväellemme ihan uusia tuotteita, joita onkin nyt testailtu oikein urakalla. Stoorla on v. 2017 perustettu verkkokauppa ja sen valikoimista löytyy monen moista. Kyseessä on oikeastaan kokonainen kauppakeskus verkossa. Kiva idea. Nämä kuvan Dick Johnson -tuotteet ja muut löytyvät Stoorlan verkkokaupan kategoriasta Miehet ja tällainen erilaisista tuotteista koottu boksi on muuten myös aika kiva lahjaidea!


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee oikea kampojen kingi. Kyseessä on Dick Johnsonin partakampa. Kammalla on pituutta vähän reilut 18 cm ja se on valmistettu hiukan tavallista pehmeämmästä muovista, mikä tekee kammasta miellyttävän käyttää, kampa taipuu mutta ei katkea.


Musta, käsin viimeistelty partakampa on saanut päälleen kultaisen Dick Johnson -logon sekä kammassa on teksti Fait a La Main - eli käsintehty. Kamman laadun tuntee hyppysissään.


Nämä Dick Johnsonin putelit saavat miesväeltä kiitosta. Kyseessä on Hair & Body Wash sekä Beard Wash, suomeksi hius- ja vartalon pesuaine sekä partasaippua "GodLike". Pullot ovat isokokoisia ja tilavuudeltaan 250 ml, joten riittää varmasti pitkäksi aikaa käytössä.


Pumppupullo on aina kätevä tällaisissa tuotteissa, ei sitten sen korkin kanssa tarvitse tapella. 


Dick Jonhnsonin partasaippua on sertifioidun luonnonkosmetiikan laatuinen tuote ja vielä mainittakoon, että yhtenä raaka-aineena on käytetty nokkosta. Mielenkiintoista, eikö! 


Hiusvahaa ilman ei kyllä oikein tule toimeen. Dick Johnson Fibre Wax Insouciant -hiusvaha on vesiliukoinen ja todella helppo levittää hiuksiin. Tuoksumaailmasta löytyy vaniljan ja viskin aromeja.Purkissa on vahaa 100 ml ja jo nyt huomaa, että tuote on todella pitkäkestoinen. Tätä hiusvahaa ei nimittäin tarvitse laittaa kuin hyppysellinen, niin jo saa toivotun tuloksen. Tällä vahalla saa  myös luonnollisen lopputuloksen ja mattaviimeistellyn sellaisen.


Tämä partaöljypurnukka näyttää aivan vanhanaikaiselta linimenttipullolta etiketteineen. Dick Johnson Partaöljy Snake Oil on kotimainen ja täysin luonnollinen tuote. Pullo on tilavuudeltaan 30 ml ja toimii kätevällä pumppusysteemillä. 


Partaöljyä käytetään parran alla olevan ihon hoitoon ja sen kosteuttamiseen - ja öljy tietysti myös samalla pehmentää itse partaa ja hoitaa sitä. Tämän Dick Johnsonin partaöljyn tuoksu on erikoinen, vanilla bourbonin ja metsäisen patsulin yhdistelmä. 


Ylläri, paketista löytyi vieläpä Dick Johnsonin kahviakin ja eettistä sellaista. Meillä kahvia juo mieheni eli miesten setti todellakin oli tämä Stoorlalta saatu paketti! :-) 


Tämä kahvi on paahdettu, jauhatettu ja pussitettu kotimaassamme ja tuo paperipussukka on muuten yllättävän kätevä käytössä, sulkijoineen kaikkineen. Kahvipavut ostetaan suoraan viljelijältä eikä välikäsiltä ja se tekee tästä kahvista eettisen tuotteen. I like it! Mieheni piti kahvista todella paljon ja se on aika iso juttu, hänen makunystyränsä tuntien. :-)


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!