23.11.2020

Unelmien pöytä osa 2 ♥ by Anttiina


*Yhteistyössä Anttiinan kanssa* Marraskuussa jo mennään. On kyllä mennyt jotenkin tosi nopeasti tämä kuukausi ja ajatella... kohta alkaa jo joulukuu. Ihanaa, kun pääsee taas laittamaan pikku hiljaa joulua kotiin. Nyt pääsen esittelemään tätä meidän keittiömme keskipistettä, ruokapöytää by Anttiina, joka nyt on ollut meidän perheen käytössä jo muutaman viikon. Muuten, meillä on muutama joulutonttukin jo hypännyt tähän meidän ruokapöydälle, siitä sitten tämän postauksen lopulla. 


Tykkään tosi paljon laitella kotia ja täytyy myöntää, että olen välillä tosi tarkka tai voisi sanoa, että vaativainenkin kotiimme tulevien huonekalujen ja sisustusesineiden suhteen. Ja jos siltä tuntuu, niin näin sen pitää ollakin, koti kun kuitenkin on se elämän tärkein paikka ja jokainen tekee siitä sitten omanlaisensa. Meillä keittiö on kodin sydän, siellä vietetään tosi paljon aikaa, tietysti myös kokkaillaan ja syödään. Meillä keittiö on vieläpä yhdistettynä myös olohuoneeseen ja kokonaisuus on sellaista avointa tilaa. 


Mieheni kanssa meillä menee tyylit ja toiveet aina tosi kivasti yhteen ja yhdessä mietitään myös näitä sisustusasioita. Tavoitteenahan on tietysti, että molemmat viihtyvät kotiympäristössä hyvin. Kuten näistä kuvista huomaa, niin meillä seinien väri on tuollainen murrettu sävy, jossa on vivahteita harmaasta ja vihreästä. Seinien väri näyttäytyy aina hiukan erilaisena riippuen valon määrästä ja laadusta. Luonnonvalossa sävy on erilainen kuin sähkövalon alla. Sisustuksessa me olemme sekoittaneet modernia tyyliä mm. antiikkihuonekaluihin ja se toimii meillä kivasti. 


Tämä Valhall-pöytä kotiutui meille ja on Anttiinan mallistoa. Kurkkaahan Anttiinan sivuille, siellä on ihania huonekaluja.  Pöytä on pituudeltaan 180 cm ja leveys on 90 cm. Eli kyseessä on kuudelle hengelle sopiva pöydän pituus ja leveys on myös mukavan kokoinen. Valhall-pöytää on saatavissa ainakin kahdeksassa eri sävyssä ja viime postauksessa esittelin sävyvaihtoehtoja tarkemmin, tuohon postaukseen pääset kurkkaamaan tästä. Tämä sävy, johon me mieheni kanssa ihastuimme on nimeltään Classic ja tämä tumma sävy hiveli meidän sisustussilmää eniten. 


Kuvassa näkyy pöydän kaunis, eläväinen ja rouhea pinta. Tykkään tästä pinnasta tosi paljon.


Tässä kuvassa näkyy, kuinka tuo pöydän sävy on lähellä meidän laminaattilattian sävymaailmaa. Jotenkin nämä sävyt tuntuvat sopivan yhteen nyt niin hyvin. Valhall-pöydän taso on ikään kuin rakennettu kolmesta jykevästä lankusta ja tämä tuo jännästi sellaisen jykevyyden tunnun mukanaan. Ja pöytähän siis on todellakin jykevä ja paksuuttakin tuosta pöytälevystä löytyy kiitettävästi.


Eikö olekin aivan upeat jalat tässä Valhall-pöydässä. Mielestäni niin uskomattoman kauniit muodollisesti. Olen täällä blogissa useaan otteeseen maininnut, että tykkäämme mieheni kanssa lukea skandinaavista historiaa ja mytologiaa käsitteleviä teoksia ja tästä pöydästä tuleekin jotenkin mieleen viikinkien maailma. Siitäköhän se johtuukin, että me niin ihastuttiin tähän pöytään. :-) Kuvasta näkyy nyt myös tuo pöytälevyn rakenne hyvin. 


Tässä pöytä vielä ilman tuoleja. Muotokieli on kaunis ja täytynee kyllä mainita tuo imurointi ja siivousasia. Imuroidessa nimittäin tuntuu, että tällainen pöydän jalan muoto on todella paljon kätevämpi siivotessa. Entinen pöytämme oli nelijalkainen ja tuntui, että aina sai pujotella jalkojen ympäri imurin suuttimen kanssa miten sattuu, ja varsinkin, jos tuolit olivat paikoillaan.

Tässä ennen ja jälkeen kuvat pöydistä, joita lupailin viime postauksessa laittaa tähän:


Vanhan ja tämän uuden Valhall-pöydän sävyero on huomattava ja entisen pöytämme oranssimainen sävy sai nyt väistyä uuden tieltä. Vanhat tuolimme jäivät silti käyttöön, ja maalasin ne Valhall-pöydän sävyyn sopiviksi.


Ensilumi tuli tänne Kuopion korkeuksille pari päivää sitten ja saatiin nauttia talvisista keleistä muutama päivä. Nyt lumet ovat jo melkein taas sulaneet pois. Kynttilöitä olen myös poltellut taas oikein urakalla, ne tuovat ihanaa tunnelmaa ja lämpöä kotiin.


Mainitsinkin tuolla postauksen alussa, että meillä on jo muutama joulutonttukin jo hypännyt ruokapöydän päälle ja tässäpä tämä punanuttuinen ja parrakas kolmikko on tuomassa joulun tunnelmaa. Seuraavissa postauksissa ollaankin sitten jo joulun tunnelmissa... ihanaa marraskuun loppua sinulle ja palaillaan taas pian.

Ihanassa yhteistyössä: Anttiina Oy


-Kati-

4 kommenttia:

 1. Kaunis on pöytä ja sen jalat. 🤗
  Samanlainen iso lokkivalaisin valaisee meidänkin keittiön pöytää.
  Meillä on myös alakerran sisustuksessa antiikkia ja uutta.
  Tonttuilu on kyllä mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ja kiva kuulla, että teilläkin yhdistellään tyylejä. Mukavaa joulun odotusta sinulle. :-)

   Poista
 2. Tosi kaunis uusi pöytä. tuolla sivuilla näkyy olevan kaikkea ihanaa.
  Sinun pöydässä on sellasta vanhanaikasta patinaa hyväkuntoisena. Sopii ihan täydellisesti tuollaiseen vanhanaikaiseen joulufiilikseenkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja onhan tämä pöytä kyllä meidän kotiin tosi passeli. :-) Ihanaa joulun odotusta! T:Kati

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!