1.5.2022

Ihanat tynnyriruukut ♥ Tynnyrimies + ALEKOODI!


*Yhteistyössä Tynnyrimiehen kanssa* ♥ Toukokuun ensimmäinen päivä ja tästä nämä puutarhatouhut taas alkavat etenemään. Meillä on pihamaalla vielä luntakin siellä täällä mutta eiköhän nuo loputkin sula tässä muutaman päivän sisällä, toivon ainakin niin. Nyt pääsen esittelemään meidän puutarhan uudet tulokkaat, nämä ihanat kierrätysmuovista valmistetut Bolero-tynnyriruukut. Nämä saapuivat meille Tynnyrimiehen verkkokaupasta. Sain teille jaettavaksi myös alekoodin. Käytä alekoodia BOLERO22 niin saat alennusta -15 % kaikista Tynnyrimiehen Boleroruukuista! Alekoodi on voimassa tämän vuoden 2022 loppuun asti! ♥


Esittelen kesän mittaan täällä blogissa näitä kauniita Bolero-tynnyriruukkuja myös käytössä ja saas nähdä, mitä kukkia ja kasveja sitten istutan näihin ihanuuksiin. Pitää kuitenkin vielä vähän aikaa odotella, että ilmat vähän lämpenee ja yöpakkaset väistyy. Tässä kuvassa ruukut sisäkkäin. Näitä Bolero-ruukkuja on saatavilla useassa eri koossa ja meille kotiutuivat kaksi kokoa, M ja XL. Bolero M tynnyriruukun koko on 36 cm x 34 cm. Ja nämä ovat muuten kokoonsakin nähden mukavan kevyitä ja helppoja kannella pihamaalla, esimerkiksi tämä M-kokoinen ruukku painaa tyhjänä vain 2 kiloa.

Bolero-ruukussa on mielestäni erityisen kauniit yksityiskohdat ja tuo aidon tynnyrin näköinen olemus kiehtoo minua todella paljon. Materiaali näissä ruukuissa on tosiaan kierrätysmuovi, mikä on todella hyvä juttu. Materiaali on UV-suojattua ja myös erityisen säänkestävää (+80/-60) ja nämä ruukut voi pitää ulkona vaikka ympäri vuoden. Ruukut valmistetaan Euroopassa, Sloveniassa.


Bolero-ruukun sisäpuolella on reuna, josta ruukkua voi tarvittaessa nostaa. Bolero-ruukun materiaali on läpivärjättyä, eli jos ruukkuun tulisi ajan saatossa vaikkapa naarmuja niin ne eivät haittaa. Eikö olekin kivan näköinen tuo pinta, niin puumainen ja aivan kuin puun syyt näkyisivät tuossa pinnassa.


Tässä kuvaa ruukkujen pohjasta. 


Isompi XL-kokoinen Bolero-tynnyriruukku on kooltaan 47 cm x 51 cm ja painoa tyhjänä on kuitenkin vain n. 3,8 kg. Tuo keveys ihan yllätti, kun kokoahan on kuitenkin roimasti. Tällaiseen isoon ruukkuun voisi muuten istuttaa myös sisällä talvehtivan pensaan tai hedelmäpuun. Ruukussa kasvava pensas tai puu olisi sitten helppo kantaa sisätiloihin talven ajaksi, esimerkiksi kellariin tai autotalliin ja taas keväällä siirtää pihamaalle aurinkoon.

Pena-kissa katselee ja ihmettelee taas minun touhuja, kun kuvaan ruukkuja. 


♥ On nämä kyllä niin nätit ruukut! 

Pihakoivusta oli tipahtanut maahan iso kasa naavaa. Jännä, että tätä kasvaa meillä koivuissa todella paljon, Sitä ainakin sanotaan, että jos puissa on naavaa, on se puhtaan ilman merkki.

Tässä vaiheessa ollaan raparperin kanssa täällä meillä, vielä luntakin paikoin paljon.


Mutta kyllä täälläkin jo vähän vihertää. Kukkapenkistä pilkottaa jo sipulikukkien alkuja, tulppaaneita. Ihanaa toukokuuta sinulle ja palaillaan taas pian. Jään täällä suunnittelemaan, että mitä kasveja näihin Bolero-tynnyriruukkuihin istutankaan... siitä sitten myöhemmin! 


t:Kati

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä ihanaa näihin ruukkuihin istutat! Terveisin, Tynnyrimiehen vaimo Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Kunhan nämä lumet väistyvät niin sitten alkaa istutuspuuhat. :-)

      Poista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!