1.8.2022

Lahjaideoita miehelle – Elämyslahjat.fi + alekoodi


*Yhteistyössä: Elämyslahjat.fi* Elämykset ovat juuri niitä asioita, jotka jäävät parhaiten mieleen ja joita on mukava sitten myöhemmin muistella. Tämä kesäni on ollut erilaisia, pienempiä ja isompia elämyksiä täynnä ja nyt onkin kiva esitellä Elämyslahjat.fi -palvelua. Tämä juttu on muuten myös aivan ihana lahjaideaksi, kun haluaa vaikka yllättää läheisen lahjalla, joka jää mieleen. Ja vink...postauksen lopusta löytyy myös alekoodi Elämyslahjat.fi lahjakorttiin!


Elämykset ovat loistava lahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Miehiä on niin monenlaisia, että elämykset hemmottelevista elämyksistä extreme-elämyksiin löytävät aina jonkun, joka niistä nauttii. Elämyslahjat suosittelee lahjaideoita kaikenlaisille miehille. Tässäpä eriteltynä vielä ideoita elämyksiin:

Lahjaideat isälle

Täyttääkö isä vuosia tai etsitkö isänpäivälahjaa? Varmin tapa yllättää isä on antaa hänelle lahjaksi elämys, jota voi muistella hymy korvissa vielä pitkään! Lahjaideoita on paljon erilaisia, ja yhdessä paikassa. Vauhtia rakastavalle isälle sopii esimerkiksi rallikyyditys tai kartingajo. Reipas irtiotto arjesta onnistuu myös kuumailmapallolennolla tai lentosimulaattorilla. Sporttisen isän lihakset rentouttaa kunnon urheiluhieronta tai rentoutuskellunta. Rauhallisempaan menoon varma valinta on huonepakopeli tai ruokaelämys - voit olla varma, että isä yllättyy iloisesti! 

Lahjaideat kumppanille

Varmin tapa yllättää miesystävä on järjestää hänelle elämys, jonka hän muistaa pitkään! Vauhtia rakastava miesystävä saa kaipaamansa kicksit pienkonekurssilla, ralli-, motocross- tai karting-radalla. Sporttisen miesystävän lihakset rentouttaa kunnon urheiluhieronta. Voit myös itse mennä miehesi mukaan antamalla hänelle lahjan pariskunnalle.

Lahjaideat veljelle

Olipa veljesi rauhallinen hemmotteluista pitävä henkilö tai actionista kiinnostunut hurjapää, niin Elämyslahjojen valikoimasta löydät varmasti juuri sopivan lahjan. Löydät lahjaideat rentouttavista hieronnoista vauhdikkaisiin drifting-kyydityksiin! Valikoimasta löydät myös monia kursseja tekevälle ihmiselle. Valitse esimerkiksi lentäjäkurssi tai laskuvarjohypyn alkeiskurssi. Tai haasta veljesi panssarivaunu parihaasteessa! Muista veljeäsi mieleenpainuvalla elämyksellä syntymäpäivälahjalla, joululahjalla tai ihan muuten vaan.

Lahja pojalle

Mitä lahjaksi pojalle? Olemme koonneet erityyppisiä elämyksiä erityyppisille pojille, jotta valinnanvaraa riittäisi joka lähtöön. Vauhdista nauttivalle löytyy tekemistä niin vedessä, maassa kuin ilmassakin. Mukaan voi aina ottaa kaveriksi vaikka oman isän tai äidin. Autoilua pääsee kokemaan karting-ajossa tai vaikka ralliauton kyydissä. Ilmoille voi lähteä pienlentokoneella tai kokea pudotuksen tunteen tuulitunnelilennolla. Pienemmille pojille voi antaa lahjaksi päivän seikkailupuistossa, jonne voi lähteä koko perheen voimin. Katso myös kaikki lahjat miehille ja perheen pienimmille lahjaa etsiessäsi kurkkaa lahjat lapsille.


Tässäpä mahtavia lahjaideoita miehille, ihan joka lähtöön. Yllätä läheisesi joko hemmottelulla, aktiviteetilla tai monikäyttöisellä lahjakortilla! Ja nämähän sopivat hyvin niin joululahjoiksi, kuin lahjaksi muuten vain. Näytä läheisellesi, että välität!

Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle vielä oma bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Kirjoittajana: Anssi, elämyslahjat.fi & Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti