8.8.2022

Rännisuojus ♥ Tynnyrimies

*Yhteistyössä: Tynnyrimies* ♥ Elokuuta mennään, kesä on mennyt kyllä tosi nopeasti ja ihanaa, että kesää on vielä jäljellä. Puutarhassa on tapahtunut kesän aikana paljon ja olen tässä seuraillut kasvun ihmeitäkin. Tuolla alempana onkin kuvia meidän pihamaan tulevasta sadosta ja kukkaloistosta. Nyt esittelyyn pääsee varsinkin näin loppukesästä ajankohtainen tuote, rännisuojus, jonka asensin meidän talon sekä ulkosaunan sadevesirännien suojaksi.


Rännisuojus suojaa katon sadevesirännejä syksyn lehdiltä, oksilta ja muilta roskilta. Tynnyrimiehen verkkokaupasta löytyvä rännisuojus Norrä on oiva apu ja pitää rännit kunnossa ja rännien huolto on helpompaa. Kokemusta löytyy rännien puhdistamisesta ja sinne muuten oikeasti kertyy aika salakavalastikin tavaraa. Rännisuojusta on saatavilla kuuden metrin rullissa. Suojus on joustavaa, kestävää ja helposti tarvittavaan mittaan leikattavaa. Kuvassa leikkaan saksilla suojusta kapeammaksi, jotta se sopii hyvin meidän ulkosaunan katon ränniin.


Tässä kiinnike asennettuna rännin reunaan ja verkko jo paikoillaan. Jokaisessa kiinnikkeessä on kaksi muotoiltua tappia, jotka painetaan verkon läpi. Kiinnitys on jämäkkä ja ei pelkoa että verkko irtoaa. Napsautin ensin nuo kiinnikkeet kiinni rännin reunaan ja sitten sen päälle kiinnitin verkon.


Siistiltä näyttää ja oli helppo asentaa paikoilleen.


Asetin verkon katon reunan alle ja myös rännin reunaan asti. Nyt katolta tulevat roskat, kuten lehdet ja muut jäävät verkkoon eivätkä tipu ränniin. Näin vesi pääsee paremmin kulkemaan ränniä pitkin ja ränni pysyy siistinä. Roskat ja muut lentävät sitten tuulen mukana pois tuosta verkon päältä.


Tästä kuvasta näkee tuon kokonaisuuden hyvin. Rännisuojus Norrän materiaali on UV-suojattua polyetyleeniä, joten se kestää hyvin säävaihteluita eikä esimerkiksi haurastu auringossa.


Tässä kuvia meidän elokuiselta pihamaalta. Viinirypälesatoa odotellessa. 


Kauniin sävyiset gladiolukset kukkivat komeasti.


Kun ei malttaisi odottaa, karhunvadelmat kypsyvät vasta ihan loppukesästä.


Tänä keväänä ostin Rustasta näin kauniin värinokkosen. Eikö olekin upeat sävyt. Tämä on ollut ulkona koko kesän ja kasvanut hurjasti. Luin, että värinokkosen voi talvettaa sisällä ja sitä aion kokeilla.


Karviaiset ovat mielimarjojani ja olen näitä jo popsinut jonkin aikaa vaikkei ihan kypsiä vielä olekaan.


Omenasatoa tulee meille tänä vuonna tosi vähän mutta onneksi ainakin muutama omppu sentään. Tässäpä nämä ja kurkkaa muuten tuo Tynnyrimiehen verkkokauppa, siellä kun on kaikkea ihanaa sadeveteen liittyvää ja puutarhaan sopivaa. Ihanaa elokuuta ja palaillaan taas! ♥


 T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!