9.4.2023

In-ear kuulokkeet ♥ ALEKOODI

Yhteistyössä: Panssari.fi ♥ Huhtikuuta mennään. Meillä on ollut melkoisia pakkaslukemia öisin mutta onneksi päivän aikana aurinko jo lämmittää pikkuisen... lämpimiä kelejä odotellessa. ♥ Nyt esittelyyn pääsevät nämä uudet in-ear kuulokkeeni, jotka löytyvät kotimaisen Panssari.fi:n valikoimasta. Nämä ovat tosi kätevät käytössä ja eivätkö olekin mukavan kompaktit. Postauksen lopusta löydät myös alekoodin Panssari.fi:n verkkokauppaan. Koodilla saat näiden kuulokkeiden hinnasta pois huikeat -30 %!

 
Voisi sanoa, että olen kuulokkaiden suurkuluttaja ja käytän kuulokkeita lähes päivittäin. Kuulokkeilla pääsen ensisijaisesti musiikin mahtavaan maailmaan. Musiikki on itselleni yksi keino rentoutua. Myös työ- ja opiskelujuttuja varten kuulokkeet ovat tärkeässä osassa ja ne auttavat minua myös keskittymään.
 
 
 
Kotimaisen Panssari.fi:n verkkokaupasta löytyy kännykkätarvikkeita, kuten esimerkiksi panssarilaseja ja suojakuoria. Valikoimasta löytyy myös rengasvaloja ja kuulokkeita, kuten nämä Pro5 in-ear bluetooth nappikuulokkeet. Esittelin Panssari.fi:n hinta-laatusuhteeltaan ihanaa rengasvaloa vähän aikaa sitten ja jos haluat kurkata, niin sen esittelyyn pääset tästä.
 

In-ear kuulokkeiden paketista löytyvät latausjohto sekä latauskotelo, jonka sisällä olevat pienet korviin asetettavat kuulokkeet kulkevat kätevästi mukana ja samalla latautuvat. ♥ Näillä kuulokkeilla voi mm. kuunnella musiikkia, äänikirjoja, podcasteja ja soittaa puheluita.

 
Panssari.fi:n verkkokaupasta tilatessa näiden toimituskulut ovat pyöreät 0 €! Näiden kuulokkeiden valmiusaika on 120 tuntia ja kuunteluaikaa on 3 tuntia. Kuulokkeet ovat yhteensopivia sekä ios- että Android-mallien kanssa käytettäväksi.

 
Tykkään, kun nämä ovat väriltään valkoiset... tärkeintä kuulokkeissa tietysti on se käyttömukavuus ja äänen laatu ja näissä kuulokkeissa nuo kriteerit kyllä täyttyvät. Ja sitten se ihana alekoodi. Koodilla: KUULO saa -30% kuulokkeista. Koodi on voimassa 30.4.2023 saakka. Tällaisia tunnelmia tällä kertaa. Oikein ihanaa huhtikuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!