28.4.2023

Katin kirjanurkka - Kehittämistyön menetelmät

Ojasalo, Moilanen & Ritalahti: Kehittämistyön menetelmät, Sanoma Pro 2021, 208 s.

Kirja saatu: Sanoma Pro. Monella alkaa olemaan opinnot loppusuoralla näin keväisin. Näin on käynyt myös itselläni ja tavoitteenani onkin valmistua nyt toukokuussa. Nyt esittelyyn pääsee yksi tärkeäksi kokemani teos, joka on antanut apua ja ymmärrystä omassa opinnäytetyöprosessissani. Kyseessä on Kehittämistyön menetelmät - Uudenlaista osaamista liiketoimintaan.

 
Kehittämistyön menetelmät - Uudenlaista osaamista liiketoimintaan on pehmeäkantinen ja sivuja on 208. Kirja on saatavilla Sanoma Pron verkkokirjakaupasta sähköisenä eli digitaalisena sekä painettuna versiona. Itse suosin painettuja versioita kirjoista ja jokainen tyylillään, eikö vain!
 
 
Kirjan sisältöä. Kirja on koottu menetelmällisyyttä silmällä pitäen. Lukija oppii ymmärtämään kehittämistyötä kokonaisuutena ja tekstin myötä tulee tutuksi myös monet kehittämistyöhön liittyvät mahdollisuudet. Koulutehtävissä ja opinnäytetöissä käydään usein läpi erilaisia menetelmiä ja tämä kirja johdattaakin hyvin mm. palvelumuotoilun, innovaatioiden tuottamisen ja tulevaisuuden ennakoinnin  maailmoihin.


 
Kehittämistyön menetelmät - Uudenlaista osaamista liiketoimintaan on kattava tietoteos niin opiskelijoille kuin jo työelämässä toimiville. Kirja opastaa ja antaa vinkkejä erilaisiin käytännön kehittämistoimiin. Tekstiä on mielestäni sujuvaa lukea ja erilaiset kehittämistyön menetelmät askeleineen on avattu kiitettävästi. Tällaisia tunnelmia "Katin kirjanurkasta" tällä kertaa. Mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa ja palaillaan taas!


 T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!