12.8.2023

Korut ♥ Wildcat & Alekoodi

 
Yhteistyössä: Wildcat ♥ Täällä ollaan korujen lumoissa. Käytän koruja paljon ja voin kyllä myöntää, että olen varsinkin korvisten suurkuluttaja ja päivittäin korvissa onkin jos jonkinlaiset korvikset.
 
 
Tykkään vaihdella koruja aina vähän mielialankin mukaan ja kiva, kun on vaihtoehtoja. Nyt esittelyyn pääsevät nämä kuvassa näkyvät kauniit korut, jotka tilasin Wildcatin verkkokaupasta. Nappaa postauksen lopusta itsellesi myös ihana alekoodi, jolla saat Wildcatin verkkokaupan tilauksestasi -10 % alennusta!
 
  
Wildcatin korut tulivat postitse näin upeissa rasioissa. Verkkokaupan valikoima on todella laaja mutta niin sieltä vaan valikoitui ne mielekkäimmät korut omaan käyttöön. Wildcat on erikoistunut varsinkin lävistyskoruihin mutta löytyy valikoimasta ihan perinteisiä koruja myös. Wildcatin verkkokaupasta voi tilata lisäksi erilaisia lävistys- ja tatuointitarvikkeita.
 
 
Ihastuin Wilcatin korujen "asenteeseen" ja mielestäni valikoiman korut ovat mukavan näyttäviä. Wildatin korujen materiaalina on mm. PDV-pinnoitettu ruostumaton teräs, titaani, aito kulta ja hopea. Kuvassa teräksestä valmistetut korvakorut nimeltään Little Chunky Hoops. Korvarenkaat näissä ovat saranoidut ja itse tykkään, kun nämä on helppo sujauttaa paikoilleen ja napsauttaa kiinni.
 
 
Minulla tuntuu olevan meneillään tällä hetkellä jonkinlainen kristalli- ja kivikausi ja kun näin nämä mustansävyiset korvikset, ihastuin saman tien.

 
Näissä Little Obsidian Stone Hoops- korvakoruissa on aidot mustat obsidiaanikivet. Obsidiaani on vulkaanista lasia. Tykkään näiden korvisten muodosta ja tuo materiaali puhuttelee myös. Näitä korviksia on saatavilla kullan- sekä hopeansävyisillä reunoilla ja renkailla. Itse tykästyin näissä korviksissa tuohon kullansävyyn.


Nilkkakorut näin kesäaikaan ovat aina kovassa käytössä ja ihan näin näyttävää nilkkakorua ei minulla olekaan aiemmin ollut, tykkään.

 
Tämä hopeansävyinen ja paksu ketjunilkkakoru käy mielestäni mukavasti yhteen Little Chunky Hoops -korvisten kanssa. Flat Curb Ankle Chain- nilkkaketjun paksuus on n. 10 mm ja pituus on säädettävissä 22 - 27 cm:n välillä.

 
Isot korvarenkaat, joissa on kokoa ja näyttävyyttä. Läpimitaltaan nämä Basic Hoops with Hinge- korvikset ovat 45 mm. Erikoista näissä korviksissa on tuo saranallinen, avattava ja suljettava "sisäosa", johon voi halutessaan pujottaa vaikka riipuksen ja siten tuunata korviksia mieleisekseen.


Tässä sinulle vielä tämä ihana alekoodi. Koodilla WILD10 saat Wildcatin verkkokaupan ostoista alennusta 10 %. Koodi on voimassa 30.9.2023 asti ja ei muuta kuin shoppailemaan Wildcatin ihanuuksia. Mukavaa elokuuta sinulle ja palaillaan taas pian!


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!