16.8.2023

Luonnonkosmetiikan lumoissa ♥ ARVONTA

 
Yhteistyössä: KANTO Kosmetiikka ♥ Täällä ollaan oltu nyt luonnonkosmetiikan lumoissa. Pääsin testaamaan näitä kuvissa komeilevia KANTO Kosmetiikan ihanuuksia ja tässä tuleekin esittelyä näistä. Ota osaa myös upeaan arvontaan, jossa palkintona KANTO Kosmetiikan Kookos-kehäkukkavoidepuikko sekä huulivoi. Ohjeet osallistumiseen löytyvät tuolta postauksen loppupuolelta.
 

KANTO Kosmetiikka on pohjoiskarjalasta kotoisin oleva yritys, joka keskittyy luonnonkosmetiikan valmistamiseen ja järjestää myös erilaisia kosmetiikkakursseja.  KANTO Kosmetiikan arvot ovat ihania ja yhtenä tavoitteena onkin auttaa ihmisiä vahvistamaan luontoyhteyttään. Tuotteet valmistetaan raaka-aineista, jotka ovat puhtaita ja luonnonmukaisia.
 
 
Tykkään kookoksen tuoksusta ja KANTO Kosmetiikan Kookos-kehäkukkavoidepuikko tuoksuu niin ihanalta. Tuoksussa yhdistyvät mieto kookos sekä kehäkukka. Ihastuin tähän voiteeseen toden teolla. Voidetta voi levitettää puikosta kätevästi suoraan iholle ja voide jättää ihon erityisen pehmeäksi. Voide myös imeytyy ihoon nopeasti ja sopii vieläpä koko vartalolle. Pitkästä aikaa pääsen nyt myös päivittämään tämän blogini Cosmetic Corner Top 10-listaa. Tämä tuote sujahtaa nyt suoraan sijalle yksi. Aivan ihana tuote, tykkään.

 
Manteliöljy soveltuu ihon hoitoon, meikin puhdistukseen ja myös hierontaöljyksi. Manteliöljyllä on iholle hyviä tekeviä ominaisuuksia ja se myös kosteuttaa kuivaa ihoa. KANTO kosmetiikan manteliöljy on luomua ja suihkepullosta sitä on kätevä levittää niin iholle kuin vaikkapa vanulappuun. Ja onhan tämä myös kaunis tuote,  ruskeansävyisessä lasipullossaan.

Huulivoidetta käytän päivittäin, useaan kertaan ja olen kyllä oikea suurkuluttaja. Tämä huulivoi sisältää kaakaovoita, mehiläisvahaa ja manteliöljyä. Tuoksu on mieto ja siihen ei ole lisätty ylimääräisiä hajusteita. Huulivoi on väriaineeton ja kuvassa näkyykin tuo luonnonvaalea sävy. Tämä huulivoide on myös pitkäkestoinen ja kosteuttaa hyvin kuivuneitakin huulia. ♥

KANTO Kosmetiikan tuotteet tulivat postitse ja ne oli pakattu kauniisti. Kuvassa näkyy myös tuo Kantoniemen pyykkipulveri, joka on luonnollinen vaihtoehto pyykinpesuun. Tuoksuton ja vegaaninen pyykkipulveri sisältää mm. pyykin värejä kirkastavaa himalajan ruususuolaa. Pussillinen pyykkipulveria riittää noin 30:een pesuun joten on myös mukavan riittoisa.

 
 Ja sitten arvonnan pariin, tässä ohjeet:

Arvonta! 
 
Ota osaa ihanaan arvontaan, jossa
palkintona on kaksi KANTO Kosmetiikan luonnonkosmetiikkatuotetta, 
Kookos-kehäkukkavoidepuikko ja huulivoi.

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa.

Arvonta päättyy tiistaina 22.8.2023 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea arvontaan!

T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!