23.8.2023

Circuloven luonnonkosmetiikkaa ♥ ARVONTA

Yhteistyössä: Circulove ♥ Syksy jo kolkuttelee nurkan takana. Olen viime päivinä ollut jälleen aivan ihanan luonnonkosmetiikan pauloissa, kun pääsin kokeilemaan näitä kotimaisia Circuloven ihonhoitotuotteita. Ota osaa myös tuotearvontaan, ohjeet löytyvät tuolta postauksen loppupuolelta.

Circulove on v. 2020 perustettu kotimainen yritys, jonka arvot ovat upeita. Kestävyys ja hyvinvointi kolahtaa myös itselleni ja onkin ihanaa päästä esittelemään näitä tuotteita. Circuloven tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ihonhoitotuotteet valmistetaan pientuotantona täällä kotimaassa siten, että ne tasapainottavat ja pitävät yllä ihon luonnollista mikrobiomia. Ihanaa on myös, että 85% sarjan raaka-aineista tulee puhtaasta Suomen luonnosta. ♥

 
Circuloven tuotteiden kaikki vaikuttavat aineet ovat fermentoituja ja siten tuotteilla on paljon iholle hyvää tekeviä ominaisuuksia. Fermentointi mm. lisää tuotteen imeytymiskykyä ja pitää ihon pH -tasapainoa paremmin yllä. Tämä vähentää myös ihon-ongelmia ja rauhoittaa mahdollisia tulehdustiloja.

 
Kuvassa Circulove CLEAN Puhdistava Mikrobioottinen Miselli-kasvovesi. Käytän Miselli-kasvovettä paivittäin ja se on ollut luottotuotteenani jo vuosia ihonhoidossa ja -puhdistuksessa. Misellivedellä meikit saavat kyytiä ja kasvot puhdistuvat tehokkaasti ja samalla hellävaraisesti. Tykkään tämän Circuloven miselliveden raikkaasta tuoksusta ja tuotteen luonnollisuuden ja kosteuttavan olemuksen ihan tuntee iholla. Miselli-kasvovesi soveltuu muuten kaikille ihotyypeille.
 

Circuloven Miselli-kasvovesi on suihkutettavassa muodossa. Itse tykkään käyttää misellivettä vanulapun kanssa ja tätä on kätevä suihkauttaa suoraan lapulle.

 
Circulove WASH Hoitava Mikrobioottinen Puhdistusöljy levitetään kostutetulle iholle, hierotaan kevyesti ja huuhdellaan vedellä. Puhdistusöljy syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti ja samalla kosteuttaa. Tuotteessa on miellyttävä ja mieto kurkun sekä kookoksen tuoksu. Tykkään näistä Circuloven tuotteista, nämä on kehitetty ajatuksella ja ihon kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä. ♥
 
 
Arvonta! 
 
Osallistu luonnonkosmetiikka-arvontaan, jossa
palkintona on ihana Circulove
WASH Hoitava Mikrobioottinen Puhdistusöljy.

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa.

Arvonta päättyy torstaina 31.8.2023 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja oikein paljon onnea arvontaan!
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!