21.1.2024

Apua kuiviin silmiin - silmäsuihkeet

Yhteistyössä Sabora ♥ Meillä on tullut lunta jälleen paljon ja onneksi kuitenkin nuo kovat pakkaset ovat näillä näkymin ohitse. Talviaikaan silmät tuntuvat erityisen kuivilta ja tykkäänkin käyttää silmiä kosteuttavia tuotteita. Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka kehittää ja markkinoi terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Nyt esittelyyn pääsevät nämä Saboran silmäsuihkeet.

 
Silmäsuihke on aivan mahtava innovaatio. Koen, että niiden perinteisten silmätippojen laittaminen on aika hankalaa. Tearsagain-silmäsuihkeita on helppo ja nopea käyttää. Suihke on hienojakoista ja sitä voi suihkauttaa suoraan suljetuille silmille(!). Suihkeen vaikuttavat ainesosat, kuten liposomit ja dekspantenoli kulkeutuvat silmän pinnalle luomenreunalta. Kuvassa Tearsagain Sensitive-silmäsuihke.

 
Allervex on niin ikään silmien hyvinvointiin kehitetty tuote. Suihke soveltuu allergisiin silmäoireisiin ja esimerkiksi siitepölyaikaan tämä on aivan loistava tuote. Allervexia voi myös suihkauttaa suljetuille silmille ja hoitavat ainesosat kulkeutuvat luomien alueelta silmiin räpyteltäessä. Oikein ihanaa tammikuun loppupuolta sinulle ja palaillaan taas pian!
 
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!