23.1.2024

Suitsukkeita ja sisustusta

 
*Yhteistyössä: Suitsukekauppa.fi* ♥ On jännä katsella ulos ikkunasta, kun vesipisaroita tippuu katolta ja ulkona on pari lämpöastetta. Nyt on melkoisia vaihteluita, kun pari viikkoa sitten pakkaset huitelivat tuolla 35:ssa asteessa. Nyt esittelyyn pääsevät nämä niin upeat suitsukkeet ja sisustustuotteet kotimaisen Suitsukekaupan valikoimasta.
 
 
Meillä leijailee kotona tällä hetkellä mystinen tuoksu, kun olen nyt polttanut näitä uusia suitsukkeita, jotka tilasin Suitsukekaupan verkkokaupasta. Suitsukkeet tuovat mielestäni ihanaa tuoksua kotiin. Suitsukkeita on saatavilla lisäksi niin paljon erilaisia, että tuoksumaailmaa on helppo vaihdella vaikka mielen mukaan.
 

 
Tämä pieni suitsukepakkaus on nimeltään Padmini Dhoop Sticks. Nämä suitsukkeet ovat pieniä ja erikoisen näistä tekee se, että bambutikkua ei ole suitsukkeen sisällä. Tikuttomuus tekee tästä tuoksusta täyteläisen ja rikkaan. Pakkaus sisältää 10 kappaletta ja tämä kulkee helposti vaikka mukana, kun on pieni ja kompakti. Rasiassa on mukana myös pieni metallirengas, johon suitsukkeen voi asettaa.
 
 
Hem Angel mist-suitsukkeet ovat Intiassa käsin valmistettuja ja osa Spiritual scents-tuotesarjaa. Tämän suitsukkeen tuoksu on voimakas ja samalla miellyttävä. Angel mist-suitsuketikut sisältävät erilaisia yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Suitsukekaupan arvot ovat tärkeitä ja valikoimaan pääseekin tuotteita, joiden valmistajat ovat sitoutuneita Reilun kaupan periaatteisiin. Toinen tärkeä valintaperuste tuotteiden valintaan on yhteistyökumppanin harjoittama, paikallinen hyväntekeväisyystyö.♥
 
 
Kuvassa muutama Hem Cleaning powers-suitsuketikku. Nämä ovat niin ikään käsin valmistettuja. Suitsukkeen tuoksumaailma voi auttaa puhdistumaan negatiivisilta energioilta. Pidän tästä tuoksusta paljon, tuoksua on kuitenkin vaikea kuvailla, kun jokainen kokee tuoksut omalla tavallaan, tämä on mieto ja kukkainen. ♥

 
Sitten ihanien Suitsukekaupasta löytämieni sisustustuotteiden pariin. Suitsukkeita käytettäessä suitsuketeline pitää suitsukkeet omalla paikallaan. Tämä pyöreä suitsuketeline on vuolukiveä ja halkaisija noin 10 cm. Suitsuketelineessä voi polttaa suitsuketikkuja ja sen keskellä suitsukekartioita. Telineessä on käsin kaiverretut kauniit kuviot sekä pienet reiät, johon suitsuketikun voi asettaa pystyyn.
 
 
Tykkään todella paljon tuulikelloista ja koristeista ja tämä Torus flower-tuulihyrrä teki minuun vaikutuksen, olen aivan ihastunut. Suitsukekaupan valikoimassa tällaisia vastaavia tuulihyrriä on useita, eri värisiä ja eri kokoisiakin.
 
 
Torus flower on halkaisijaltaan 20 cm ja materiaalina on kestävä ruostumaton, peilipintainen teräs. Tuulihyrrää voi pitää tietysti niin sisällä kuin ulkona ja ulkona se pyörii kauniisti tuulen vaikutuksesta.
 
 
 
Pakkauksesta otettuna hyrrä on littana ja se "avataan" mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Tällaisia ihanuuksia löysin Suitsukekaupan verkkokaupasta. Mukavaa tammikuuta ja palaillaan taas pian! ♥
 
 
t:Kati

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa nämä tuotteet! 😊 Pitää tutustua tähän kauppaan tarkemmin. Nuorena tuli paljon poltettua suitsukkeita ja nyt viime vuonna bongasin suitsukkeita ekokaupasta, niin oli pakko ostaa kotiin. Pidän eri tuoksuista todella paljon ja minusta melkein jokaisella on sellainen oma tuoksunsa, jonka yhdistää aina tiettyyn ihmiseen. Esimerkiksi tietyn shampoon tuoksusta tulee yksi siskoista mieleen ja itämaisista tuoksuista muistaa saman itämaisen tuoksun kuin mikä ystävän kotona tuoksuu aina. 😊❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ja niin on, se on kyllä mielenkiintoista, kun jonkin tuoksun voi yhdistää muistoihin ja itsekin yhdistän tiettyjä tuoksuja esimerkiksi lapsuuteen.

      Poista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!