19.1.2024

Muistikirjoja ei vaan voi olla liikaa ♥ Ajasto

*Yhteistyössä Ajaston kanssa* ♥ Hurjat pakkasluvut ovat viimein laskeneet ja ulkoilukin tuntuu jälleen ihan inhimilliseltä. Täällä meillä oli parhaimmillaan -37 pakkasastetta, pitkästä aikaa ja voi sanoa, että on ollut kunnon talvi. Nyt täällä blogin puolella esittelyyn pääsevät nämä kuvassa komeilevat Ajaston aivan ihanat muistikirjat.

 
Olen muistikirjojen suurkuluttaja. Tyhjät sivut inspiroivat ja muistikirjoja voi käyttää vaikkapa suunnitteluun, niihin voi kirjata ylös tärkeitä tapahtumia sekä esimerkiksi mieliruokien reseptejä. Ajaston muistikirjoja myyvät useimmat alan liikkeet ja Ajaston verkkokaupasta löytyy lisää niin muistikirjoja kuin vaikkapa erilaisia kalentereita sekä toimistotuotteita.
 

 
Kuvassa Ajaston kolme muistikirjaa, jotka valitsin esiteltäväksi. Ylimpänä antrasiitin sävyinen 3D-timantit, keskellä Nature ja alimmaisena ylellisen oloinen Krono muistikirja.

 
Ajaston Krono muistikirja on kokoa A5 ja mitat ovat 14,8 x 21 cm. Kirjassa on mustat keinonahkakannet. Tämä muistikirja on ylellisen oloinen ja kirjan selkää koristaa kullansävyiset kirjaimet, Krono notes. Sivuja on 144.
 
 
Kronon sivut ovat viivoitettuja ja sivujen sävy on miellyttävä, hiukan kellertävään taipuva. Pidän itse siitä, että muistikirjan sivuilla on joko viivoitus tai pisteytys, siten sisältö pysyy siistinä. Kronon sivuissa on tuolla yläosassa kivasti tilaa vaikkapa päivämäärille ja tätä voisi käyttää hyvin myös kalenterina. Krono on mukavan monikäyttöinen muistikirja.

 
Krono muistikirjan takakanteen on kauniisti painettu Ajaston logo.

 
Tämä hillityn harmaan, antrasiitin sävyinen muistikirja on nimeltään Ajasto 3D-timantit. Kirjassa on kangaskannet ja niissä on kohokuviointi.  Tämä muistikirja on näistä kolmesta kirjasta pienin. Sivuja on 192.

 
Mainitsinkin, että tykkään, kun muistikirjan sivuilla on joko viivoitus tai sitten pisteytys. Tässä kuvassa näkyy, miltä tuo pisteytys näyttää. Tässä sekä 3D-timantti että Nature-muistikirjojen sivuja. Ajasto Nature-muistikirjassa on beigen sävyiset kartonkikannet sekä kuminauhalla suljettavat sivut. Tällaisia muistikirja-ihanuuksia tällä kertaa. Palaillaan taas pian! ♥

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!