28.3.2024

Tyyliä ja kosmetiikkaa miehelle

 
Yhteistyössä: Dick Johnson ♥ No nyt on tyyliä kerrakseen! Sain Dick Johnsonilta postitse paketin, joka oli pullollaan mitä upeimpia tuotteita ja nämä tulivat puolisoni testattavaksi. Paketista löytyi mm. miesten kosmetiikkaa, tuoksuja sekä supertyylikkäät mustat huppari ja t-paita, joka näkyykin hyvin tässä kuvassa isoine Dick Johnson -logoineen. Tässäpä esittelyä näistä puolisoni suosikkituotteista!

 
Dick Johnson on kotimainen ja laadukas miesten groomingbrändi. Dick Johnsonin verkkokauppa on pullollaan mitä mielenkiintoisempia tuotteita ja valikoimasta löytyy mm. miesten kosmetiikkaa, asusteita ja vaatteita. Dick Johnsonilla on lisäksi parturiliikkeet Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä ja verkkokaupan kautta voi varata itselleen ajan myös hiustenleikkuuseen tai partahuoltoon.
 
 
 
Tämä tuoksujen setti pääsi heti kokeiluun. Kuvassa ylellinen Dick Johnsonin "Venomous Vials"- parfyymikokoelma. Tällainen tuoksukokoelma on kätevä, kun tuoksuja ja vaihtoehtoja löytyy useita. Paketti sisältää yhdeksän suihkepulloa sekä kyseisistä tuoksuista kertovat kortit. Mielestäni tämä on upea kokonaisuus, puolisoni myös tykästyi näihin. Tuoksuja voi olla vaikea hankkia toiselle mutta tällainen monen tuoksun setti on mukava vaihtoehto lahjapakettiin.
 
 
 
Jokaiseen paketista löytyvään parfyymiin liittyy oma kartonkinen tuoksukortti ja nämä kortit ovat kuin pieniä taideteoksia. Kortissa on kuvitus, joka heijastaa tuoksun mystistä maailmaa. Alunperin käsinpiirretyt kortit tuovat jännästi mieleen tarotkorttien maailman.
 
 
 
Korttien taustapuolelta löytyy selostus tuoksujen olemuksesta.

 
Tuoksut säilyvät kätevästi omassa pehmustetussa laatikossaan. Dick Johnsonin "Venomous Vials" -parfyymikokoelman yhdeksän tuoksua on jaettu kolmeen eri kategoriaan: Eau De Parfum, Parfum ja Intense Parfum. Tuoksuissa on eroja siis myös tuoksun voimakkuuden suhteen.
 

... Ja ei muuta kuin tuoksuja suihkuttelemaan... tuoksujen käyttöön on olemassa monia vinkkejä ja suihke kannattaa kohdistaa vartalon lämpimiin alueisiin, yleensä ranteeseen tai kaulaan. Pulloa kannattaa suihkuttaessa pitää n. 10 senttimetrin etäisyydellä ihosta ja yksi tai kaksi suihkausta yleensä riittää.
 
 
Paketista löytyi myös kosmetiikkaa. Kuvassa Dick Johnson Beard Cream -partavoide, Dick Johnson God Spray -kasvosuihke sekä Dick Johnson Face Cream Masterpiece -tuoksuton kasvovoide. Dick Johnsonin  kosmetiikkatuotteet valmistetaan pääosin itse Dick’s Brewery tehtaassa Helsingin kupeessa Tuusulassa ja kosmetiikka on ekosertifioitua. 
 
 
Dick Johnson God Spray -kasvosuihke oli puolisoni mieleen. Suihke käy kaikille ihotyypeille ja sen voi suihkauttaa suoraan kasvoille. Suihke kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Tuoksumaailma näissä Dick Johnsonin tuotteissa on miellyttävä ja maskuliininen.
 
 
Kuvassa puolisoni sekä musta ja tyylikäs Dick Johnsonin Huppari Original. Huppari käy moneen menoon. Hupparissa on taskut sekä sen hupussa kiristysnyörit. Hupparin materiaalina on 70 % puuvillaa ja 30% polyesteriä.


Hupparin taskun yksityiskohtia.
 
 
Tällaisia upeuksia Dick Johnsonilta. Tuo valikoima on kyllä mahtava ja käyhän kurkkaamassa verkkokaupan puolella omat suosikkisi. Oikein ihanaa kuun vaihdetta sinulle ja palaillaan taas pian!

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!