27.3.2021

K-Beauty by BEAREL + Arvonta


*Postaus yhteistyössä Bearelin kanssa* Ihanaa kevään aikaa sinne ruudun toiselle puolelle, eikö olekin ihanaa, että se kesä sieltä vaan pikku hiljaa lähenee. Nyt täällä blogissa pääsen esittelemään aivan ihania K-Beauty-tuotteita. K-Beauty tarkoittaa korealaista kosmetiikkaa ja erilaisia eteläkorealaisia kosmetiikkabrändejä onkin lukuisia, tässä nyt niistä muutama. Olen vuosien mittaan kokeillut paljon erilaisia K-Beauty tuotteita ja yhdistävä tekijä näissä on laatu, yllätyksellisyys ja innovaatiot. Ja muuten...nyt pärähtää myös arvonta, löydät ohjeet postauksen lopusta ja kannattaa osallistua myös Instagramin puolella ja tuplata voittomahdollisuudet!


K-Beauty ihonhoito- sekä meikkituotteet soveltuvat mielestäni hyvin vaalealle ja herkälle pohjoismaalaiselle iholle, jonka itsekin omaan. Kuvassa Bearelin verkkokaupasta löytyvä kosteuttava anti-age-voide Huxley Anti Gravity Cream. Tuoksu on raikas ja mieto ja koostumus niin ihanan paksuhkoa ja samalla silkkimäistä. :-) Ja muuten nämä tuotteet ovat kaikki Cruelty Free -tuotteita eli näitä brändejä ei ole testattu eläinkokein.


Ilman puuteria en tule toimeen, se kuuluu meikkipussukkani luottotuotteisiin ja on kyllä eniten käyttämäni meikkituote. Bearelin verkkokauppa on ihana korealaisen kosmetiikan aarreaitta ja nämä Eglips Blur Powder Pact -meikkipuuterit löytyivätkin verkkokaupan valikoimasta. Sain testiin sävyt 13 ja 21. 


Puuteri on tuoksuton ja sen erityisen hienojakoinen koostumus antaa iholle kauniin ja mattamaisen pinnan. Puuteriahan yleensä käytetäänkin poistamaan kiiltoa kasvoilta ja tasoittamaan ihon sävyä. 


Koostumus on myös ihanan silkkimäinen. Ehkä juuri tuo ainesosien hienojakoisuus saa aikaan sen, että kasvojen iho tuntuu saavan sellaisen blurefektin, puuteri ikään kuin blurraa ihohuokosia. Kuvassa vasemmalla sävy nro 21, joka on hiukan tummempi kuin tuo vieressä oleva sävy nro 13.


Puuteripakkauksen mukana tulee tiivis meikkisieni, jolla puuteri on kätevä levittää iholle. Itse käytän usein puuterin levittämiseen myös isohkoa meikkisivellintä... aina vähän tilanteen mukaan.Kasvojen puhdistus on tosi tärkeää ja hyvä tehdä aina aamuisin ja iltaisin. Bearelin verkkokaupasta löytyy Mizonin tuotteita ja tämä MIZON Cicaluronic Cleansing Balm on puhdistusbalsami sisältää hyaluronihappoa ja on testattu dermatologisesti. Tämä tuote soveltuu silmä- ja huulimeikinkin poistoon täydellisesti.Puhdistusbalsamin koostumus on jännä, hiukan sellainen sorbettimainen. Mukana tulee kätevä muovinen pieni otin, jolla balsamia voi ottaa sopivan määrän. Tuon ottimen avulla tuohon balsamiin ei pääse kosketuksen kautta epäputauksia tai bakteereja. Balsami ikään kuin sulaa saman tien, kun sen ottaa lämpimiin sormiinsa ja siten se on helppo levittää kasvoille ja poistaa meikin. Lopuksi kasvot huuhdellaan runsalla vedellä puhtaaksi. 


♥ ARVONTA ♥ 

Arvonta on päättynyt, 
kiitos kaikille osallistujille niin täällä blogin puolella, 
kuin Lasituvan Instassakin!
Voittajaksi arvoin Instassa osallistuneen: "@taijamaen"!
Onnea!

Ota osaa arvontaan, jossa palkintona alakuvassa näkyvä 
Bearelin verkkokaupasta saatavien tuotteiden setti. 
Palkinto sisältää:

-Beausta UV Protector Sun Cream (SPFA 50) Aurinkovoide
-Holika Holika Aloe Soothing Gel
-Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter

Arvontaan voit osallistua liittymällä blogini lukijaksi ja 
kommentoi jotain keväistä tähän postaukseen.
Voit tuplata mahdollisuutesi voittoon osallistumalla 

Arvonta päättyy keskiviikkona 31.3.2021klo 18.


t: Kati

7 kommenttia:

 1. ����☀️

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olipa hyvä esittely tuotteista. Minulle tämä on ihan outo brändi. Mukana arvonnassa ja hyvää tulevaa pääsiäistä!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinne! T: Kati

   Poista
 3. Kesäaika alkanut ja aurinko paistaa! Kevennetään talventaakkaa ja koronamieltä!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa on kyllä tämä auringonpaiste :-)

   Poista
 4. Valoisuus ja lumen alta paljastuvat kevään ensimmäiset kukat ovat niin parasta😊.

  VastaaPoista
 5. Tuo puhdistusbalsami on tosiaan jännä mutta minulle ei myöskään tuttu.
  Kiitos esittelystä ja mukana arvonnassa.
  Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista