21.3.2021

Katin CosmeticCorner ♥ PremiumSaippuat.fi


*Tuotteet saatu PremiumSaippuat.fi* Kevättä odottelen kovasti, täällä Kuopion korkeuksilla on lunta vielä metrin verran ja kasvihuonekin tuolla pihamaalla on aivan lumen alla. No voiton puolella jo ollaan kuitenkin, kyllä se kesä sieltä tulee. Kosmetiikan lumoissa olen ollut taas viime päivinä ja nyt esittelyyn pääsee tämä mahtava setti erilaisia ihanuuksia by PremiumSaippuat.fi. Kuvassa vasemmalta hoitoainepala, misellivesi, kynsi- ja käsivoide, huulivoide sekä kasvoseerumi.

Aloitan esittelyn tästä setistä, eli kyseessä on Misellivesi Kollageeni tuossa vasemmalla ja oikealla pikku pullossa on Kasvoseerumi Kollageeni. Keskellä on kasvoseerumin pakkaus. Kivan näköinen, sinisävyinen setti. Näistä tarkemmin vielä tuolla postauksen lopussa.

Hoitoainepala on itselleni aivan uusi tuote, en ole tällaista ennen käyttänyt. Tämä PremiumSaippuat.fi:n Hoitoainepala Argan on käsintehty ja tuote on täysin vegaaninen. Hoitoaine sisältää hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ainesosia, kuten arganöljyä ja sheavoita. 

Hoitoainepala Argan soveltuu parjaiten käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille.

Hoitoainepalan käyttö on helppoa. Pala kostutetaan ja hierotaan käsiin tai vaihtoehtoisesti palaa hierotaan suoraan pestyihin hiuksiin ja varsinkin latvoihin. Annetaan vaikuttaa hetki ja sitten lopuksi hiukset huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä. 

Olen aivan hurmioitunut erilaisiin huulirasvoihin ja -voiteisiin. Nyt löytyi sellainen tuote, joka vei sydämeni aivan täysin - ja huuleni. :-) Tämä rasva pääsi nyt myös tänne blogin CosmeticCornerin Top 10-listalle, sen verran miellyttävä tuote! Kurkkaahan tuosta oikealta sivupalkista, mille sijalle tämä Sierra Bees Organic Pomegranate Lip Balm eli Luomuhuulirasva Granaattiomena pääsikään listalla! Tuoksu ja koostumus aivan nappiin!

Vegaaninen kynsi- ja käsivoide Bodymania Moringa Oil & Goji Fruit on kosteuttava ja suojaava voide, joka soveltuu varsinkin kuiville käsille ja hauraille kynsille. Voide sisältää gojimarjauutetta ja se ravitsee ihoa teokkaasti. PremiumSaippuat.fi:n verkkokaupassa tämä voide on hinnaltaan 5,90 €.

Varsinkin jo olet paljon veden kanssa tekemisissä, iho kuivuu paljon ja nyt kun on tämä aika, kun joudutaan pesemään käsiä jatkuvasti, niin rasvan käyttö on suositeltavaa aina pesujen välillä. Kuivat kädet ovat tosi inhottavan tuntuiset ja pitemmän päälle voivat aiheuttaa ikäviä infektioita, jos iho kuivuu liikaa ja esimerkiksi havoittuu ja bakteerit pääsevät haavaumien kautta kehoon.

Voide on paksuhkoa, hyvin levittyvää ja valkeaa.
 

Ihmiskeho tuottaa kollageenia mutta iän myötä kollageenintuotanto hupenee pikku hiljaa. Jo 40 -vuotiaana kollageenin tuotanto kehossa on vähentynyt merkittävästi. Kuvassa misellivesi ja kasvoseerumi by Ecoreceptura ja nämä sisältävät molemmat kollageenia. Tuoksuton Misellivesi Kollagen soveltuu sekä kasvojen puhdistamisen ja myös ihan meikinpoistoon. Misellivedellä kostutettu vanulappu on kätevä käyttää ja kun kasvot on puhdistettu, ei kasvoja tarvitse enää huuhdella. Kätevää ja nopeaa kasvojenhoitoa. Tämä misellivesi sisältää iholle hyviä E- ja A-vitamiineja.


Ecoreceptura Face Serum Collagen on kasvoseerumi joka sisältää niin ikään kollageenia. Kollageeni siis suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja tällainen suoraan kasvoille levitettävä seerumi on kiva lisä ihonhoitoon. Tämä seerumi sisältää ns. merikollageenia ja myös aloe veraa. Seerumia levitetään puhdistetuille kasvoille 2-3 tippaa ja hierotaan ihoon, kunnes se on imeytynyt. 
Tällaisia ihanuuksia tällä kertaa, voi hyvin ja pysy terveenä... palaillaan taas pian! ♥


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti